Detalii despre Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo Up

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo a ajuns la a opta editie, ce va avea loc in perioada 1-19 noiembrie 2013 la Bucuresti, Cluj si Iasi.

Deschiderea oficiala va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 19:00 in Sala Unirii a Palatului Cotroceni din Bucuresti.

Tema acestei editii este SoNoRo Up, asa ca spectacolele invitate rezoneaza cu acest nume: Vazduh, Aurora, Divin en détail, Golden Birds and Black Angels, De peste munti sau Letters from the Sky, carora li se alatura alte surprize muzicale.


Sursa foto

Evenimentele din Bucuresti  vor avea loc in locuri de poveste, cum ar fi Palatul Cotroceni, Palatul Cercului Militar National, Banca Nationala a Romaniei, Palatul Bragadiru, Muzeul National de Arta sau Ateneul Roman.

Cunoscatorii vor fi fericiti sa auda nume precum: pianistii Diana Ketler si Konstantin Lifschitz, violonistii Alexander Sitkovetsky, Erik Schumann si Andrej Bielow, violistul Christian Nas, hornistul Olivier Darbellay sau violoncelistii Adrian Brendel si Monika Leskovar.

Mai multi muzicieni de renume vor debuta in acest an pe scenele festivalului: violonistii Ilya Gringolts si Alissa Margulis, violistul Maxim Rysanov, violoncelistii Sonia Wieder Atherton si Marcin Sieniawski, Ansamblul Niguna din Paris si Cvartetul Engegard din Oslo.

Pe langa concerte, SoNoRo va lansa un nou CD oficial al festivalului, in care Ensemble Raro si Andrej Bielow interpreteaza capodopere de Ernst von Dohnányi, Antonin Dvořák si Josef Suk.

Programul complet poate fi consultat aici. Ne vedem la concerte!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera