De unde se poate cumpara numarul 3 al revistei Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La inceput de toamna suntem nostalgici. Ne amintim cu drag de tot ceea ce au insemnat zilele când eram in facultate si umblam bezmetici pe stradutele din Bucuresti. BACK TO SCHOOL.

Pe asta am pus amprenta in cel de-al treilea numar al revistei noastre. Avem un infografic foarte cool despre caminele din Capitala, va spunem ce diferente sunt intre viata din Bucuresti si viata din alte capitale mari europene, dar si unde gasiti cea mai ieftina bere.

Noi nu uitam ca unele dintre cele mai frumoase amintiri le avem din facultate si scoala - apropo de asta, am pregatit un pictorial HOT cu moda in licee.

Toamna nu e doar soare si frunze colorate, ci si multa ploaie - tocmai prentru asta avem o lista de 10 cafenele si ceainarii, ce merita vizitate.

Ne aducem aminte de concertul (spectacolul glorios) sustinut de Roger Waters in Romania si avem un interviu cool cu Dragos Bucur.

Nu am uitat nici de Rosia Montana - fotografii de la fata locului au incercat sa ne arate cum se vad protestele prin lentila obiectivului.

Veti mai gasi multe alte articole interesante in noul numar, asa ca va rugam sa-l rasfoiti in voie. Oricum, ne auzim zilnic pe metropotam.ro.

PS: Nu uitati - Back to school e despre povesti in camin, momente frumoase pe holurile facultatii si prieteni. E despre noi toti - un nou anotimp, un nou inceput, un nou numar.

Sa fie cu dreptul!

SUMAR:

  • 5 locuri cu cea mai ieftina bere din Bucuresti pg. 06
  • Interviu Dragos Bucur pg. 12
  • Filmul lunii: Gravity pg. 16
  • Destinatii de neratat in aceasta toamna pg. 18
  • Unde sa joci: biliard, ping-pong, mananci ieftin la cantina etc pg. 20
  • Harta Romana, Icoanei si Mosilor pg. 23-26
  • Infografic Caminele studentesti din Bucuresti pg. 39
  • Moda in liceele din Bucuresti pg. 40

NU UITA! Harta din revista te va ajuta sa ghicesti mai usor locurile din jocul MetropoQuest. Mai multe detalii despre CONCURS si despre JOC vei gasi aici.

Revista costa 4,99 lei si, deocamdata, o gasiti in urmatoarele locuri: Galleron, Zappa Rock and More, Serendipity, Lente - Arcului, Biciclop, Stadio, Boarders, Plot and coffee, Biomediterraneo, Tephra, Fire club, Club A, Arcade cafe, Mojo, Pod la Historia, Beer o'clock, Spunk Tattoo, Energiea, Expirat, Origo, Acuarela, H2O, Rehab, Have a Cigar, Shift, Ollie Gang Shop, Uman, Hard Rock Cafe, Skybar, The Coffee Shop-Academiei, Papiota, Urbanesc, Underworld, D'eight. [Dar o sa mai adaugam locuri pe parcurs]

De asemenea, revista o gasiti si la noi si ne puteti face oricand o vizita de luni pana vineri, in intervalul orar 11:00 - 17:00.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera