De notat: Ce se intampla in Zilele Bucurestiului?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Anul acesta Bucurestiul implineste pe 20 septembrie 549 ani de la prima lui atestare documentara. Ca in fiecare septembrie, i se serbeaza ziua de nastere cu o serie de evenimente adunate in Zilele Bucurestiului:

- primaria a facut un program elaborat, imprastiat prin tot Bucurestiul, cu teatru, muzica, spectacole si multe, foarte multe altele, din care mentionam:

- probabil cel mai spectaculos va fi Festivalul de proiectii arhitecturale Urban Art, care va avea loc pe 20 sept, seara, la Casa Poporului si la Universitate, pe pereti.

- concert Bryan Adams pe 20 sept in parcul Izvor.

- teatrul Nottara se muta la Curtea Veche cu spectacolele intinse pe 3 zile De drag de Bucuresti (19-21 sept)

- la amfiteatrul (Centrul Cultural) Eminescu de langa Parcul National are loc un maraton folk&rock Zilele Bucurestiului: prima zi (19 sept), folk day, a doua zi (20 sept), rock day.

- la statia de metrou Piata Victoriei se verniseaza pe 20 sept expozitia foto Dambovita apa dulce, cin' te bea nu se mai duce.

- tot in pe 20 sept va avea loc Noaptea Skaterilor (intre 17:00 si 23:00, de fapt), pe soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf spre Victoriei.

- pe 21 sept se desfasoara in parcul Carol festivalul de cultura urbana KARTIER 2008.

- nu neaparat de Zilele Bucurestiului, dar merita mentionat, pe 21 are loc si Crosul Petrom (prin care poti castiga o bicicleta)

- alte evenimente, despre care citim aici: cort al circului Globus la Unirii, fanfare in Cismigiu, targ al mestesugarilor in Centrul Vechi, proiectii de filme in parcul Tineretului si muzee si galerii deschise tarziu in Noaptea albaNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera