De Ziua Copilului joaca-te cu Metropotam in parc!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai stiti melodia aia de pe vremuri cu "ce mai face copilul din tine"? Asta ne-am gandit si noi sa va intrebam pe 1 iunie, cand va chemam la... joaca. Ca si cum v-am striga, ca acum 10-15 ani, din fata blocului sa lasati temele sau televizorul si sa ne jucam de-a v-ati ascunselea. :)

Daca "va lasa" mamele voastre si daca ati mancat tot-tot dimineata :), hai sa ne intalnim duminica, 1 iunie, in Parcul Carol, la ora 15.30 si sa ne jucam. Ne vedem la intrare, la rond dinspre Bulevardul Marasesti (capatul lui 11 iunie) si dupa aia vedem noi in ce directie mai putin aglomerata mergem. Cei intarziati sunt invitati sa ne caute si sa ne recunoasca dupa tricouri. :)

poster 1 iunie

Ce ne jucam? Jocuri vechi in comparatie cu shooter-erele de acum, clasice, jocurile din copilaria noastra nu foarte indepartata, unde alergam, ne imprietenim, ne julim genunchii, jocurile copilariei despre care pana acum doar am vorbit aici sau aici.

Ratele si vanatorii
Tara, tara, vrem ostasi!
Frunza
Sotron
Lapte gros
Badminton
Volei
Flori, fete, filme sau baieti, melodii sau cantareti
... si ce mai vreti voi si am uitat noi

Venim cu mingi, catei, poate pisici, creta colorata, pistoale de apa si ce mai avem pe acasa sa ne jucam in parc si sa ne simtim bine doua-trei ore. Aduceti cu voi ce vreti, jocuri, idei dar mai ales o stare de buna-dispozitie. Copiii nu sunt morocanosi, da?

Cine se inscrie pe Invita la joaca metropotamica va primi un tricou cu Animal Urban in Libertate, ca sa stim si noi cate aducem (numar limitat). :) Tricourile se primesc nominal, adica daca ziceti ca veniti cu 10 prieteni, nu va dam 11 tricouri, dar cei 10 prieteni se pot inscrie si ei.

Va asteptam!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera