Da mai departe / Pay it forward, eveniment caritabil anonim

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ati vazut filmul Da mai departe / Pay it forward? E vorba acolo de un pustan (Haley Joel Osment) care, ca tema pentru acasa, inventeaza un sistem piramidal de facere de bine.

Eu fac un bine, gratuit si dezinteresat, tie si altor doi oameni. Tu si acestia doi trebuie sa dati mai departe facerea de bine la inca trei oameni fiecare. Acestia noua, la randul lor, dau mai departe o fapta buna pentru inca trei oameni.

"Dar trebuie sa fie ceva mare, ceva ce nu pot face singuri", subliniaza in film Haley Joel.

Asociatia Because We Care a programat pentru aceasta sambata, 30 iunie 2012, un mic eveniment caritabil anonim numit chiar asa, Da mai departe / Pay it forward, zi in care si-au propus sa lase mici cadouri prin tot orasul, cu un biletel pe care sa scrie: "Cu mult drag pentru oricine are nevoie. Ajuta si tu pe cineva fara sa ceri nimic in schimb!".

Ideea de la care au plecat este, pe langa filmul deja mentionat, urmatoarea imagine (autor necunoscut), semn ca sistemul functioneaza:

da mai departe

Pe 30 iunie, daca gasiti vreun mic cadou anonim prin oras, sa nu uitati sa dati mai departe altcuiva ceva in schimb.

 

Despre initiatorii evenimentului:

Asociatia Because We Care ajuta copiii si tinerii cu posibilitati materiale reduse sau fara acestea, ii sustine si le faciliteaza accesul la educatie. Ii gasiti pe Facebook, unde puteti afla mai multe despre ei, despre evenimentele organizate de ei pana acum si despre copiii pe care i-au ajutat.

PS. Evenimentul se gaseste si pe FB

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera