Cum va arata pasajul suprateran Mihai Bravu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Lucrarile la pasajul Mihai Bravu, care va vrea o legatura rutiera mai rapida intre soseaua Mihai Bravu si Splaiul Unirii, pentru a decongestiona traficului din zona intersectiei soseaua Mihai Bravu - Splaiul Unirii - Calea Vacaresti, continua.
 
Pana la inceputul lunii octombrie se montasera 20 de piloti, iar de luni 14 octombrie se monteaza grinzile.
 
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a precizat ca se vor monta cate 4 grinzi in fiecare noapte, de circa 40 de metri lungime, dupa care se va trece la turnarea pilotilor.
 
 
 
 
Bucurestenii care locuiesc in Berceni-Oltenitei, Balta Alba, Pantelimon si Colentina vor beneficia de acest pasaj care face legatura cu zona de Nord a orasului si care ofera alternative fata de inelul interior reprezentat de Mihai Bravu si Stefan cel Mare.
 
 
Proiectul presupune realizarea a doua poduri supraterane paralele pe directia Inelului Principal de Circulatie (Soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti), de cate 2 benzi de circulatie pentru fiecare sens.
 
Primul pod (Calea Vacaresti-Mihai Bravu) va avea o lungime de 675,40 m si va fi gata in martie 2014, iar cel de-al doilea pod 687,70 m ( Mihai Bravu-Calea Vacaresti) va fi gata in decembrie 2014, iar latimea celor doua poduri va fi de 7,80 m.
 
Se vor investi aproximativ 28 milioane de euro din bugetul municipalitatii, iar termenul de finalizare este de 15 luni de la data atribuirii contractului, respectiv la sfarsitul lui 2014.
 
Sursa foto, sursa thumb
 
Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera