Cum s-au mutat clubberii la Polivalenta de dragul lui Paul Van Dyk

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cum orice clubber care se respecta se afiseaza doar in locurile unde merita sa se vorbeasca despre prezenta lui de data aceasta s-a lasat cu compromisuri pentru Dyk. Si nu este prima data cand multimi de oameni imbracati "ciudat" si cu ochelarii fumurii la ochi in toiul noptii merg in locatii pe care altfel le-ar evita.

dyk

Pentru ca momentan nu exista club care sa permita accesul a mii de oameni la un concert, organizatorii se reprofileaza pe plaje, Arenele Romane, sala Polivalenta sau Sala Palatului. In cazul de fata, se zvoneste ca ar fi fost cam opt mii de oameni prezenti la datorie in fata scenei din Polivalenta. Dar cum sala are o capacitate de doar sase mii, ramane doar un zvon.

dyk2

Ai zice ca daca stau toti cu mainile pe sus sunt mai usor de numarat, dar nu e chiar asa.
dyk5

Dyk a intarziat vreo doua ore, dar toate nemultumirile au disparut din momentul cand si-a pus castile pe urechi. Si spectacolul a inceput. Jocurile de lumini erau atat de puternice incat am inteles ca poate ochelarii nu sunt doar de dragul imaginii, ci au un rol practic.

dyk4

dyk3

Cat timp a fost pe scena publicul a fost extrem galagios, un ocazional "cat de tare" sau "PVD rulz" printre multe alte strigate de fericire (un fel de chiote ca la nunti doar ca in varianta de clubber). Povesti despre organizare nu este cazul sa povestim deoarece sunt chestiuni redundante. Cel putin nu au fost mari incidente, dar haos tot era.

Iar sfarsitul a fost unul apoteotic cu o mare de oameni exaltata care parcurgea sala calcand pe un covor de flyere si planificand restul "serii" in club. La iesire haos total, dar lor nu le pasa, regretau doar ca s-a terminat. Noroc cu after-hours-ul din Studio Martin.2 comentarii

Cum s-au mutat clubberii la Polivalenta de dragul lui Paul Van Dyk
 zia
#1 -

pvd

asa e.....am fost la eveniment (la munca gen) si ....am dat peste o adunatura de oamnei care se buvcurau pentru nimci pun pariu ca nu stiau ce mixeaza omu acolo..etc...imi e sila sa mai merg la astfel de eventuri

Cum s-au mutat clubberii la Polivalenta de dragul lui Paul Van Dyk
cavou
#2 -

:>

deci .. 1 la mana tipu care e scarbit de eventurile astea am o vorba pt el..gutzaaa dute ba baiatule si ascultai solo-urile ;) daca u esti scarbit de cei mai mari dj-ei din lume..2 daca nu ai fost la un astfel de event..ei bine..ar ficazul sa te duci ;)..3..am vrea sa fie un club destul de mare pt a se sustine un astfel de eventuri..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera