Cum a fost la pub crawling cu cititorii #1

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Totul a inceput la Hanu' Berarilor. Scopul nostru declarat fusese sa ne refugiem toti 10 pub crawleri vreo jumatate de ora in Camera Berii (9 lei intrarea, all you can drink), sa incercam berea casei si eventual cea nefiltrata si sa apucam sa ne cunoastem mai bine. Din pacate vineri dimineata n-am lovit de problema rezervarilor: ori era plin peste tot, ori nu se fac defel rezervari. Am inhatat deci oportunitatea de a avea macar la bar cateva locuri rezervate si, cu tot regretul ca iar nu apucam sa dam un tur decent de han fara sa deranjam de la masa zeci de persoane, ne-am cocotat pe scaunele de la bar.

Pub Crawling #1 Pub Crawling #1 Pub Crawling #1 Pub Crawling #1

Am incercat deci berea casei, ni s-a parut cam usoara, asa ca ne-am reprofilat pe cea nefiltrata (Holsten) sau imbuteliata, care ne-a mai remontat nitel si am inceput sa ne cunoastem. In afara de (o parte din) redactie, am avut ca invitati pe Elena, Gabriela, Gabriel si Romeo, de la Pauza de bere, pe care am avut ocazia sa-l cunoastem mai demult, in bucataria metropotamica, atunci cand am facut testingul de bere, cand ne-a lasat cu gura cascata datorita povestilor cu si despre bere.... lucru care s-a repetat si vineri seara, spre admiratia neretinuta a grupului.

Dupa o gustare rapida, ca tot eram langa bucatarie si mirosea apetisant a mancare (desi poate putin cam pregnant), ne-am impachetat si am pornit in formatie compacta spre popasul urmator, O'Hara. Unde era, ca in absolut fiecare seara, full pana sus. Dar cum gramada cere varf, ne-am gandit ca prea se statea frumos si cuminte pe la mese, asa ca am adus un aer de autenticitate de pub, proptindu-ne direct la bar si facand grupulete de socializare in picioare.

Pub Crawling #1 Pub Crawling #1 Pub Crawling #1

Dupa vreo 2 beri albe ori negre  - weissbier ori Guinness -, dupa sufletul pub crawlerului, am plecat mai putin compact, dar inca hotarati, in St. Patrick. Unde era, evident, plin, mai putin jos, unde atmosfera era o idee mai relaxata si aerisita, astfel incat ne-am asezat langa semineu (decorativ, desigur) si am inceput sa variem preferintele: Guinness (la care Romeo ne-a explicat cum apreciezi calitatea dintr-o privire, mai precis uitandu-te la directia pe care o iau bulele la marginea paharului - daca se curbeaza in jos, e bine), Kilkenny ori cocktailuri cu bere - s-a incercat niste Irish Russian (Guinness, vodca, lichior de cafea si cola).

In formatie rasfirata am ajuns si in Bordello's, unde era la fel de plin ca peste tot, dar ne-am facut loc destul de repede, care pe unde a nimerit - la bar, la mese, in picioare sau pe scaun.

Pub Crawling #1 Pub Crawling #1 Pub Crawling #1 Pub Crawling #1

Dupa infuzia de atmosfera colorata din Bordello's, ne-am gandit sa trecem si pe la clasici si am dat o raita scurta prin Que Pasa, unde era ca de obicei muzica faina si deja nu mai era deloc plin. Dupa ultima comanda de acolo cineva cu initiativa s-a gandit ca acum pica numai bine... nu varza murata, ci un heavy metal bine simtit. Drept pentru care ne-am inghesuit in taxiuri si ne-am dus in Roadhouse. Care era inchis. Din fericire, ne-am gandit noi, e aproape HH. O fi fost el aproape, dar era si aproape inchis, astfel incat am fost dati foarte ceremonios afara pe usa si trimisi la culcare, ca mai era putin si rasarea soarele. Ceea ce am si facut, ca niste pub crawleri obedienti ce -hic!- suntem.

In concluzie, a fost distractiv si instructiv, ne-am bucurat sa ne intalnim cu o particica mica dintre cititorii nostri -speram ca si lor le-a placut excursia-, am vorbit cate-n luna si-n stele... desi daca imi amintesc bine, subiectele in jurul carora am gravitat cu insistenta au fost berea (deh'...), filmele si muzica. Data viitoare sa veniti si voi, promitem un concept nou.

4 comentarii

Cum a fost la pub crawling cu cititorii #1
bola de nieve
#1 -

un nou concept

da' un pub crawling cu tzuica fiarta nu faceti? mai de sezon, asa :D

Cum a fost la pub crawling cu cititorii #1
ioana
#2 -

Comentariu nou

pubul cu multe poze inramate pe pereti este O'Hara? :D

Cum a fost la pub crawling cu cititorii #1
Cristina
#3 -

Comentariu nou

@ioana: nu, sunt din Bordello's, abia acolo ne-a apucat cheful de poze

@bola de nieve: am notat sugestia, multumim :)

Cum a fost la pub crawling cu cititorii #1
colo
#4 -

tot bar crawl

sambata am fost si noi intr-o prima incercare de barcawl: http://www.kontain.com/colonel/updates/7994/blogView/date/3/1
se pare ca bordellos, st patrick si hanul berarilor au fost puncte comune.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera