Cum a fost la petrecerea de lansare a serialului Ramai cu mine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Petrecerea de lansare a serialului Ramai cu mine, care a avut loc ieri (21 noiembrie), a transformat clubul Control intr-un loc in care, pentru o seara, romantismul a fost la el acasa.

Sala Berlin arata ca o piateta luminoasa, cu masute albe din fier forjat, gelaterie si chiar si o florarie. Insa, in cateva ore, lucrurile aveau sa se schimbe si discoball-ul sa proiecteze peste toate decorurile un "cer instelat" ametitor, in timp ce trupa byron a cantat si povestit despre cele 10 piese inregistrate special pentru serialul Ramai cu mine.


foto credits: Adi Marineci

Pe terasa incalzita invitatii erau asteptati cu castane coapte, vin fiert si paturici, totul sub zidul verde si inca inflorit, care, mai mult ca sigur de-a lungul timpului a asistat la multe povesti de dragoste ce s-au infiripat aici.

Pe peretii de langa bar, erau proiectate raspunsurile unor oamei obisnuiti la intrebarea "Tu cum iubesti?" - unele patetice, altele simpatice, altele naive, dar toate sincere, exact asa cum iubesc oamenii.

De asemenea, invitatii au avut ocazia sa-i intalneasca si pe actorii din serialul Ramai cu mine sau alti actori celebri.


foto credits: Ionut Dobre

Atmosfera a fost perfecta pentru lansarea unui serial care este o comedie dramatica unica si emotionanta, ce vorbeste despre incercarile oamenilor de a se cunoaste si de a fi intelesi de cei din jur.

Dupa ce clubul s-a umplut, Dragos Bucur a intrat in rolul de amfitrion si a prezentat cateva fragmente din serial si intamplari din culise, pentru ca apoi sa invite pe scena echipa care a realizat acest serial dupa de formatul israelian de succes care sta la baza productiei.


foto credits: Ionut Dobre

Apoi, pe scena au fost invitati actorii care ii interpreteaza pe cei opt tineri singuri care cauta dragostea, prietenia si, cel mai important, se cauta pe sine.

Adi Vasluianu a fost cel care a interactionat cel mai mult cu Dragos Bucur si cel inspre care s-au indreptat cele mai multe intrebari.


foto credits: Ionut Dobre

Dupa acest moment, destul de scurt, a venit randul celor de la byron sa vorbeasca un pic despre coloana sonora pe care au compus-o in intregime pentru acest serial. Insa, nu s-au multumit doar cu cateva cuvinte, ci ne-au trecut prin toate cele 10 piese pe care le veti auzi si in Ramai cu mine.

De retinut ca este pentru prima data cand o trupa de alternative rock semneaza o coloana sonora a unui serial romanesc.

Despre aceasta experienta, Dan Byron a spus ca a reprezentat un nou mod de a face lucrurile, fiind prima oara cand compun direct in limba romana. Dar, mai multe despre aceasta experienta intr-un viitor interviu cu trupa byron.


foto credits: Adi Marineci

Petrecerea de lansare a tinut pana dupa miezul noptii, iar cand am parasit Controlul, am avut impresia ca am iesit direct din film. Abia la plecare am observat ca, de fapt, pentru o noapte, clubul purtase chiar numele serialului si ne ruga sa ramanem cu el...


foto credits: Adi Marineci

Pozele au fost preluate cu acordul celor de la Ramai cu mine de pe pagina de Facebook a serialului

Ramai cu mine


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera