Cu catel si purcel la Antipa, la "Ziua zgarzilor deschise"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucaaaaaa, cutu-cutu! Cum, nu stiti cine e Luca? Luca e jumatate de Metropoham (cealalta jumatate e Anton), animalele noastre urbane in libertate prin redactia metropotamica. Si ii chemam ca sa ii ducem la muzeu. Doamne fereste, nu i-am impaiat! E Ziua zgarzilor deschise la Antipa.

Update: am fost si noi Cu MetropoHamul la Ziua Zgarzilor Deschise de la Muzeul Antipa

 

Ziua zgarzilor deschise face parte dintr-o noua campanie de imagine a muzeului de istorie naturala, campanie numita "Muzeul Antipa, natura intalneste tehnologia". Chiar daca nu vedeti deocamdata legatura intre tehnologie si zgarzile deschise, sa o luam pe rand.

Campania noua e facuta de Leo Burnett, iar in albumul de aici (pe Facebook, ca site-ul muzeului e ramas putin in epoca glaciara) puteti vedea cateva mostre de imagini din campanie. N-am putea spune ca ne plac, se folosesc de niste notiuni mult prea uzitate, dar nu despre asta v-am adus aici.

Ci ca sa va spunem ca puteti intra cu cateii la Antipa!

20 martie 2012 e ziua portilor deschise pentru cateii cu zgarda, pentru pisicile binecrescute, carasii aurii, pitonii de casa si purcelusii de Guineea. Da, adica poti sa iti iei animalutul de casa la subrat si sa ii prezinti la Antipa lantul trofic. Pardon. Arborele genealogic.

natura intalneste tehnologia la antipa
Daca aveti deja fantezii zoologice in care muzeul e coplesit de hoardele de catei care latra la familia de maimute, fac pipi pe vitrine si fura femurul mamutului, sau daca va imaginati ca o sa stati la cozi interminabile la usa muzeului, impreuna cu 50 de latratoare si 20 de mieunatoare, va dezamagim. Nu va fi asa, pentru ca nu intra cine vrea, ci cine poate. Cine poate sa prinda linie libera la telefoanele Radio Guerilla, adica.

Cei care vor sa isi duca animalul la muzeu trebuie sa asculte Radio Guerrilla între orele 8:00 si 10:00, in intervalul 12-18 martie 2012, si sa stea cu mana pe telefon. Si aici intervine partea pe care nu am inteles-o mai sus. "Natura intalneste tehnologia" - numai cei care vor povesti o intamplare cu ei si animalul lor de companie, in care a fost implicata tehnologia (un telefon, o telecomanda, o imprimanta, un laptop, o tableta), castiga un bilet de vizitare pentru ei si animalul lor.

Recunoastem sincer ca asta ne cam dezumfla avantul, pentru ca SF-ul nu este genul nostru preferat de povestire. Daca aveti totusi ceva povesti dragute si originale cu caini care au ros telefonul, pisici care dorm pe laptop, si papagali care canta dupa televizor la Romanii au talent, nu uitati, 12-18 martie, orele 8-10, Guerilla (gasiti numarul de telefon aici)

Inca doua amanunte: la Ziua zgarzilor deschise este "exclusa miscarea libera a animalelor prin salile de expozitie", asa cum probabil va asteptati. Lucrul la care poate nu va asteptati este ca veti avea voie sa faceti poze in muzeu!

Daca prindem linie la Guerilla, promitem sa revenim cu poze: beagle-ul si stramosul sau, tapirul. Sau aspiratorul. Nu, ala e la muzeul tehnicii.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera