Crack the Heineken Case, misiune indeplinita!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri in jurul orei 19 vreo 500 de oameni s-au adunat in jurul servietei uriase din Centrul Vechi. Stiau ei ce stiau! Urma sa aiba loc marea deschidere, crack-uirea servietei Heineken..

Printre ei erau aproximativ 250 de agenti sub acoperire - cei care reusisera sa indeplineasca toate cele 5 misiuni si erau in posesia codurilor ce trebuiau validate. Dupa aproximativ o ora si 50 de incercari nereusite de a sparge valiza, o fata a fost cea care a detinut codul castigator si a reusit sa crack the case!

Ce s-a intamplat atunci? S-a lasat cu show! Deschiderea valizei a fost marcata de sunet de sirena, spectacol de lumini si de aparitia unui Aston Martin din care a coborat o fata Bond. Capacul valizei a coborat, invaluit in fum, si in interior am descoperit rafturile cu sticle Heineken Skyfall de colectie (ca si lui Bond i se mai face sete..) si o valiza mai mica.

Dar in valiza mica gasesti premiul cel mare! Acolo se afla o invitatie de 2 persoane la Londra si o harta a metropolei, de care castigatoarea va avea nevoie in timpul experientei Bond care-o asteapta: o sedinta de shopping la renumitul magazin Harrods, vizitarea locatiilor unde s-a filmat Skyfall, turul Londrei cu sofer high class si intalnirea cu Berenice Marlohe, noua Bond girl!

Se pare ca cei mai buni agenti secreti, tot femeile.. :) Asteptam pareri si impresii despre campania Heineken!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera