Covrigii de la coada

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Recunosc, imi plac covrigii. Calzi, proaspeti, nu foarte prajiti si cu ceva sare. Se pare ca nu sunt singura, pentru ca la covrigarii e mereu coada, vezi oameni din cei mai diversi, de la functionari, persoane in sacou si cravata pana la elevi, pensionari sau cersetori. Covrigii ne unesc pe toti, e clar, la aceeasi coada.

Ieri asteptam sa imi cumpar covrigi. Deschid geanta unde aveam 10 mii aruncati pe acolo plus portofelul. Cum nu-mi ajungeau cei 10 mii parasiti, scot portofelul sa caut restul. Cei 10 mii cad pe jos. Un domn din spatele meu ii ridica, eu ma intorc spre el si ii spun multumesc, vrand sa-mi iau banii.

Domnul se uita la mine ranjind: pai sunt ai mei, domnisoara.
Eu, fara sa inteleg: Nu, tocmai mi-au cazut din geanta cand umblam in ea
El: Cum, domne, cand nici nu ai deschis portofelul!
Eu: Erau langa, mi-au cazut cand cautam portofelul
El, ranjind in continuare senin: Ce prostie, sunt ai mei, termina cu astea.
Eu: Nu-i asa, dar pofta buna.

E genul de intamplare care e atat de absurda incat te blocheaza. Inseamna ca mai urcam in loc in topul celor mai nepoliticosi oameni? Uite asta se intampla cand traim intr-o capitala in care nu umbla cainii cu covrigi in coada :).3 comentarii

Covrigii de la coada
iancu
#1 -

*#^&%*#

Eu sper sa dea gripa aviara in neoamenii de genul asta.

De unde oare atata nemernicie ? Lipsa educatiei ? Nesimtire innascuta ? Saracie ? Ce te poate face sa fii atat de nemernic ? Nu inteleg, nu inteleg deloc.

Oricat imi repet uneori ca trebuie sa fii tolerant chiar si in fatza celor mai strigatoare la cer lucruri, unele nu pot fi inreptate decat cu ciomagul. Ce bine ar fi sa mergi ca Tyler Durden si sa bagi un pistol pe gura la unii de genul asta, doar ca sa ii faci sa gandeasca, pt prima oara in viata lor. Oare ar fi mai buni a doua zi ?

Trist.

Covrigii de la coada
ago
#2 -

dar

ok... dar de unde cumperi tu covrigi calzi si pufosi? ;;)

Covrigii de la coada
cristina
#3 -

New comment

La genul asta te faze nu cred ca pistolul ajuta. e chestie de way of thinking. Reactia e sa stai, sa te uiti, sa nu-ti vina sa crezi si sa zici...errr, ok.

Ago, fii atent :). Cismigiu, da? Mc Donalds. mergi pe langa McDonalds pe straduta cu Boarders, o iei la dreapta spre agentia CFR si fata in fata cu ea e covrigaria. sau cel mai sigur te iei dupa miros :).

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera