Conduc fara permis, pentru ca se poate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ce faci atunci cand ai pasiunea sofatului in sange, dar nu ai cei 18 ani necesari castigarii unui carnet categoria B? Sau ai anii, dar din diverse motive nu ai si carnetul... si totusi vrei sa conduci o masinuta. Si nu doar prin parcare sau cine stie ce alee izolata, ci in plina strada, in plina zi, sa fii la volanul propiul mijloc de transport motorizat.

Uite ca acum se poate, acum si in Romania - incepand de la 16 ani poti conduce un Microcar. Dar daca esti impatimitul vitezei, nu e cazul pentru ca masinuta "fara permis" are o viteza maxima de 45km/h.

In schimb la capitolul dotari poti avea tot luxul si siguranta unui autovehicul adevarat, geamuri electrice, scaune din piele, incrustatii din lemn si aluminiu, ABS si airbag-uri. Preturile in schimb nu sunt la fel de accesibile, undeva intre 8.900 si 10.300 de euro. Mai multe detalii aici.

Initial am crezut ca nu se poate, trebuie sa fie o hiba pe undeva si sigur exista o reglementare care sa impiedice acest vis. Dar nu, deoarece atata timp cat masinuta nu depaseste 550 de kg si nu poate depasi viteza de 50km/h, nu intra in reglementarile actuale.  Asa ca... daca ai cu ce, poti!2 comentarii

Conduc fara permis, pentru ca se poate
radu ionescu
#1 -

mda

pana la primul accident cu mortaciuni, cand vreun pusti o sa scoata botul microcarului de pe o straduta in fata vreunui camion, sau o sa ignore vreo prioritate... Mi se pare chiar aberant, eu si pe scuteristi i-as obliga sa stie regulile de circulatie, pentru ca sunt ff periculosi (pentru ei).

Conduc fara permis, pentru ca se poate
Microcar
#2 -

Promotie MC

MEGA Promotie Microcar:
*MC Family (B1): 9799 EUR
*MC2 Preference (moped): 9499 EUR
*MC2 Dynamic (moped): 8999 EUR
*MC1 Preference+MPS (moped): 9799 EUR
*MC1 Preference+glass roof (moped): 8999 EUR
Preturile nu contin TVA si sint valabile in limita stocului disponibil, pana la 15 Noiembrie. Nu stati pe ganduri, este oferta anului!
Va asteptam!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera