Concert: The Rasmus - walking through the darkness

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei patru finlandezi de la The Rasmus se pare ca au prins gustul concertelor in Romania. De data asta au revenit intr-un turneu de promovare a ultimului lor album Black Roses, turneu ambitios care include peste 30 de orase din Europa.

Cu multa energie si devotament fata de fanii fanele din Romania, The Rasmus au cantat peste 15 piese atat din Black Roses cat si albume anterioare.

The Rasmus

Le-au multumit celor prezenti si au subliniat ca Bucuresti este unul din orasele unde a fost sold out la concertul lor. Imaginati-va reactia de fericire a fanilor care au asigurat vanzarea biletelor.

The Rasmus

The Rasmus au inceput prompti si in forta cu Living in the world without you, primul single de pe Black Roses. Cu usurinta au trecut intr-un ritm mai hardcore cu piesa In My Life extrasa de pe albumul Dead Letters cel care le-a adus faima internationala.

The Rasmus

Inainte de No Fear, solistul Lauri Ylonen (de data asta fara pene) a marturist ca il inhiba putin locul Hard Rock Cafe decorat cu chitari si instrumente care au facut istorie in muzica. 

The Rasmus

Dar a scapat de orice inhibitii cand a cantat Justify.

The Rasmus

La Your forgiveness solo-ul basistului, Eero Heinonen a fost remarcabil.

The Rasmus

De abia la First day of my life publicul a inceput sa se dezghete putin pana cand au topait pe hit-ul In the Shadows.

The Rasmus

The Rasmus au incheiat cu Guilty, insa fetele nu i-au lasat sa scape usor si le-au scandat frenetic numele.

The Rasmus

Intre timp, Aki Hakala -tobosarul- intr-un gest traditional de generozitate a aruncat betele spre public. Fetele bineinteles s-au chinuit ca la o nunta unde se arunca buchetul sa prinda cadoul norocos.

The Rasmus

Sub pretextul oboselii, Lauri a invitat o tanara fana din public sa-l ajute sa canta primul bis. Fata, desi emotionata s-a descurcat foarte bine si a primit laude pentru vocea ei. Dupa al doilea bis, finlandezii s-au retras desi publicul a continuat sa ii aplaude si sa ii cheme din nou pe scena.

The Rasmus

In contradictie cu versurile lor, The Rasmus au fost foarte veseli si energici. Putinii fani si multele fane au plecat entuziasmati de la concert. Cativa dintre ei impreuna cu mama care i-a insotit si a audiat concertul cuminte pe la colturi.

Kerli nu a cantat in deschidere asa cum a fost anuntat/zvonit. Si n-a fost mentionat nimic despre absenta ei. Cine stie poate era prinsa cu o noua participare la Eurovision.
1 comentariu

Concert: The Rasmus - walking through the darkness
locke
#1 -

The Rasmus

Foarte frumos concertul de aseara!:)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera