Concert: Paradise Lost regasiti iar la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ceata. Frig. Noaptea lupi. Pren vremi vetuste, pohtind in miaz de negru, la 7 au inceput Negura Bunget, cu tulnic si fluieras de fag deathgruntind cu drag. As fi vrut sa inteleg versurile. Da, sunt unul din acei oameni care nu inghite bine muzica fara sa inteleaga si "mesajul". N-am avut subtitrari la Negura Bunget, si rau mi-a parut, ca sunau bine.

Nu-s un fan prea mare al black metalului cu arnici dacic si pe la jumatatea concertului m-a luat o durere de cap lejera, dar am scapat de ea facand scenarii plasate acum vreo 2000 de ani prin Transilvania si imaginandu-mi intalniri esoterice intrerupte de growl-urile bungetiene, care probabil ar fi fost percepute foarte departe de ceea ce vor ei sa comunice (apropo, daca face cineva o analiza de text pe versurile lor, vrem sa ni se impartaseasca si noua rezultatul).

Negura Bunget in deschidere la Paradise Lost Negura Bunget in deschidere la Paradise Lost

Dupa Negura din mijloc de Bunget des, care a durat o idee mai mult decat as fi vrut eu (aproape o ora si jumatate), s-a facut lumina si lumea a inceput sa plece. Nu glumesc de loc, publicul a avut niste circuite nebanuite in tot timpul concertului de aseara. La Negura s-a stat foarte mult pe afara - in pavilion nu se fuma (o mare bulina alba), asa ca se faceau drumuri dese. Pe de alta parte, inainte de Paradise Lost s-a plecat in valuri.

Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Negura Bunget in deschidere la Paradise Lost

Si pentru ca tot vorbeam de sala, trebuie sa zicem ca e un loc foarte misto, marisor (cam trei sferturi plin la PL si cam jumatate la NB), aerisit - cum ziceam, nu se fuma, iar daca totusi era vreun individ cu orbul gainii care nu vedea interdictia, aparea un domn amabil de la paza si protectia plamanilor care te invita politicos si categoric afara acum.

Sala era incalzita, dar nu avea garderoba (ce trebuie facut oare ca sa intelegem ca e o necesitate, nu un lux?). Cozi erau, si la bere, si la toalete, dar din fericire pe la jumatatea concertului PL s-a terminat berea si am scapat de doua probleme dintr-un foc.

Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008

Asa cum ne asteptam, Paradise Lost au inceput cu Enemy de pe albumul nou, In requiem, una din piesele bune de pe un album mai putin decat remarcabil, de pe care am mai ascultat Ash and Debris, parca Unreachable si altele.

Fanii s-au bucurat mult mai mult sa asculte piese de pe albumele vechi: Erased (Symbol of Life), As I Die (Shades of God), Gothic, Embers Fire (Icon), The Last Time (Draconian Times). Pe de alta parte, o buna bucata din publicul prezent, care probabil ii mai vazuse si datile trecute, nu s-a bucurat chiar atat de mult, sustinand ca au fost cam obositi si... trecuti.

Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008

Fara discutie, lumea s-a distrat, oamenii au ragusit voios, au capatat dureri de gat si pe dinafara si pe dinauntru, dar concertul nu a fost tocmai memorabil.

Vezi aici galeria foto.

Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008
Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 2008 Paradise Lost, Romexpo, 19 ianuarie 20081 comentariu

Concert: Paradise Lost regasiti iar la Bucuresti
m0n5t3r
#1 -

ahem

interzicerea fumatului a fost cea mai buna idee ever. personal m-am distrat in ciuda sunetului prost si lipsei de chef a lui Holmes, si acu ma doare gatul :D

problema mea a mare a fost cu interdictia aparatelor foto luata prea in serios (n-am SLR, da tot a trebuit sa le las unul din carduri la intrare), sper ca cine o sa stea la intrare la haggard sa fie mai... rezonabil, pentru ca dupa artmania se pare ca un aparat foto e mai rau decat o arma :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera