Click! #3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bine v-am regasit la intalnirea noastra saptamanala in care dam pe gratis linkuri, dubiosenii, curiozitati si ocazional ceva adrese folositoare. Fie ca preferati sa va aruncati ochii pe PC-urile viitorului sau sa cascati gura la creaturi marine care dau bataie imaginatiei, ati ajuns in locul potrivit.

Sa presupunem ca ati ramas singuri acasa. In cazul in care dati o petrecere pentru uriasi sau in cazul in care nu dati o petrecere dar va plictisiti ingrozitor iata Pimp That Snack! - un site care te invata pas cu pas ce sa faci pentru a obtine prajituri-monstru. Si evident deosebit de delicioase. Ah, si ca sa ne revansam pentru retele cu branza si furnici de acum 2 saptamani :D

snickers

A Snickers has just been pimped!

Ne cerem scuze daca v-am zgandarit stomacul si glandele salivare. Trecem si la delicii intelectuale intr-o clipa. Pana atunci insa, sa vedem ce le-a mai trecut prin cap designerilor: pai: o jacheta cu plamani, o cabina de dus semnata Pinifarina, desprinsa parca din cele mai frumoase vise ale magnatilor, inele de teflon, un scaun alcatuit din ursuleti panda si cateva ceasuri de perete pentru care merita sparte toate pusculitele din lume.

 cool clockpanda chair

Sursa foto 1; sursa foto 2

Sa aruncam si cateva priviri in curtea vecinului savant. S-a inventat cel mai mic televizor portabil dar si cel mai mare robot (prietenos) de pana acum.

New York Times a publicat cateva fotografii incredibile ale creaturilor subacvatice. Sa mai spun o data incredibile?

blue

+ o povestioara ilustrata despre o zi din viata unui monstru marin :)

Microsoft.com a anuntat castigatorii concursului de design pentru PC-urile din generatia urmatoare. Unde e unitatea? Care e monitorul? Pe ce tastez?!

next gen pc

Pentru lectia de anatomie de saptamana asta am pregatit un close-up al alcatuirii celebrului Pac Man, cu garantia paleontologului de serviciu.

Si, in loc de la revedere, un filmulet hipnotizant despre un balon umplut cu apa. Nu ne-am dat inca seama daca e computer-generated sau e filmat pe bune. Disputa continua.

Sursa foto thumb
 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera