Cinema City @ Sun Plaza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri, 18 iunie, Cinema City deschide portile si celui de-al doilea megaplex din Bucuresti in Sun Plaza (Berceni). Acesta va fi cel de-al doilea cinematograf ca marime din Romania (dupa Cinema City Cotroceni), nu va avea o sala IMAX, dar va dispune de 15 sali cu un numar total de 2836 de locuri, dintre care patru sali 3D (una dintre ele fiind cea mai mare sala 3D digitala din retea, cu o capacitate de 403 locuri).  

Noul megaplex din Berceni vine cu urmatoarele dotari: proiectoare Kinoton, sisteme de sunet Dolby Digital, cel mai revolutionar sistem digital de proiectie 3D, 41 de ecrane cu plasma pentru informatii si trailere, un bar-bufet unde poti astepta inceperea filmului, dar si un perete la intrare pe care sta scrisa istoria cinematografiei in replici celebre din filme.

Cinema City @ Sun Plaza Cinema City @ Sun Plaza Cinema City @ Sun Plaza Cinema City @ Sun Plaza
Cinema City @ Sun Plaza Cinema City @ Sun Plaza

La conferinta de presa a participat si presedintele Cinema City International, Mooky Greidinger. Dupa prezentarea noului megaplex si a istoriei companiei pe care o conduce, acesta a raspuns si la cateva intrebari. Un al doilea IMAX in Bucuresti iese deocamdata din discutie, insa cand acesta va fi construit, in Bucuresti sau in alt oras din Romania, se va bucura de cel mai nou proiector IMAX digital (cel din Cotroceni fiind pe pelicula).

Investitia in Cinema City Sun Plaza a fost de 8 milioane de euro, in conditiile in care Mooky Greidinger s-a aratat optimist in ceea ce priveste incasarile din anul 2010, dupa spusele sale, anii de criza fiind, in mod paradoxal (sau nu), cei cu cele mai mari incasari. Anul 2009 a fost unul generos pentru Cineam City, vanzarile de bilete depasind un milion, fara a lua in calcul vanzarile Cinema City Cotroceni, care a fost deschis spre sfarsitul anului.

Promisiunea cu care s-a incheiat conferinta de presa a fost aceea ca pana la finalul anului 2012, Cinema City va mai deschide in Romania peste 250 de noi sali in orase precum Arad, Baia Mare, Braila, Targul Mures etc.   

Programul Cinema City Sun Plaza este urmatorul: vineri-sambata 11:00 - 00:30 (ora de incepere a ultimului spectacol), duminica 11:00 - 23:00 (ora de incepere a ultimului spectacol), luni - joi 12:00 - 23:00 (ora de incepere a ultimului spectacol).

Preturile (35 mm):
luni - joi inainte de ora 17:00 - 15 lei, dupa ora 17:00 - 19 lei
vineri - duminica inainte de ora 17:00 - 23 lei, dupa ora 17:00 - 24 lei
Avanpremierele luni- duminica - 26 lei.  

Preturi (digital 3D):
luni - joi inainte de ora 17:00 - 23 lei, dupa ora 17:00 - 24 lei
vineri - duminica inainte de ora 17:00 - 29 lei, dupa ora 17:00 - 30 lei
Avanpremierele luni-duminica - 34 lei

Elevii, studentii, pensionarii, copii sub 10 ani beneficiaza de reduceri.

Mai multe poze pe 100eyes


5 comentarii

Cinema City @ Sun Plaza
icee
#1 -

Comentariu nou
Iar Cinema City nu este in programul Orange Film. Din pacate. :)
Cinema City @ Sun Plaza
anonima
#2 -

comentariu...

Astept cu nerabdare sa dea drumul la concursuri...si sa se castige invitatii la film. Mai toate cinematografele din mall-uri au concursuri cu pemii(invitatii la film). Deci asteptam sa apara pe lista si Cinema City cu premii in invitatii la film...Toate cele bune!!!

Cinema City @ Sun Plaza
Mr. X
#3 -

Vrem Orange Film!

Bagati Cinema City in Orange Film!

Cinema City @ Sun Plaza
maria
#4 -

orange film

Subscriu si eu ca e nevoie de orange film la sun plaza! As merge in fiecare miercuri daca ar avea...

Cinema City @ Sun Plaza
nicky
#5 -

Comentariu nou

bagati orange film este pacat daca nu-l bagati si o sa vedeti ce clientele o sa aveti

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera