Church of Tiamat in Agronomie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inainte de a veni in Romania pentru concert, Johan Edlund spunea intr-un interviu ca nu stie nimic despre cum e perceputa Tiamat aici, dar ca spera ca vor fi surprinsi de cum vor merge lucrurile. Din cate am vazut noi, lucrurile au mers chiar bine de tot.

concert tiamat
Tiamat inainte de a intra pe scena

Membrii trupei pareau ca se simt bine in concert, ca se implica si ca le place sa cante aici. "Romania fucking rules" si "Bucharest you are being great" a spus Edlund, iar la final a promis ca ne vom revedea.

concert tiamat

Intr-adevar, Tiamat a fost primita foarte bine de fanii romani. "Ii astept de patru ani, de cand am ascultat prima data" spunea o fata cu tricou negru in pauza dintre Grimegod si Tiamat.

concert tiamat
Kratos

concert tiamat
Grimegod

Daca atunci cand au cantat trupele din deschidere sala nu era chiar plina, multa lume fiind la coada la bere sau pe hol, cu putin timp inainte sa urce Tiamat pe scena, in sala Agronomia de-abia se respira. In principal din cauza aglomeratiei, dar pentru unii dintre fani chiar si de emotie.

concert tiamat

Desi nu se mai numesc Treblinka (un lagar de exterminare nazist), look-ul solistului ne-a adus aminte de ofiterii SS si de costumatia nazistilor din al doilea razboi mondial. Sau daca suntem rautaciosi si il citam pe un domn care comenta langa noi, de paradele gay. :)

concert tiamat

Desi nu au cantat probabil cea mai cunoscuta piesa a lor - "Do you dream of me", publicul s-a simtit foarte bine ascultand piese precum "Sleeping beauty", "Gaia" sau "Children of the underworld". De fapt, concertul a urmat in mare parte structura DVD-ului "Church of Tiamat".

concert tiamat

Cel putin in fata, unde am stat noi, s-a auzit putin cam tare si din cauza aceasta, nu foarte clar. Probabil ca nici sala Agronomia (o sala de sport, de fapt) nu are acustica necesara pentru un sound ca la carte.

concert tiamat

Ca la orice concert rock (si nu numai), din marea de tricouri negre nu putea lipsi pogo-ul, fie ca vroiai, fie ca nu. ca sa te feresti de el trebuia sa stai fie in tribune, fie pe margine. Poate a fost un semn ca publicul apreciaza concertul. :) Oricum, ca sa ma exprim scortos "nu s-au inregistrat incidente", probabil si pentru ca jandarmii din fata reactionau cand agitatia era prea mare.

concert tiamat

La finalul concertului, membrii trupei au coborat de pe scena si fanii din primele randuri au dat mana cu ei. Din nou, pareau ca se simt bine la Bucuresti.

concert tiamat

Intre melodios si metal greu, cei patru muzicieni au oferit un show plin de personalitate si energie.

concert tiamat

concert tiamat

S-au aprins brichete in aer, s-au inchis ochii, s-a facut si pogo, s-a fumat desi era interzis (noi am vazut afisul cand am iesit) si si asa era greu sa respiri in multime, s-au facut poze si s-a strigat.

concert tiamat

concert tiamat

All in all, a fost un concert reusit, in care trupa a comunicat cu publicul, s-a implicat, deci nu se poate aplica vorba clasica de la alte concerte "au venit, au cantat, au plecat".

concert tiamatNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera