Ceva nou: wi-fi la Universitate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vestea ca nu trebuie sa mai batem din usa in usa de carciuma si sa intrebam cu un glas plin de speranta: "nu va suparati, aveti wi-fi? Adica internet..." sau "Va merge azi wi-fi-ul, ca ieri nu se conecta?" si ca putem sta pe treptele de la TNB sau pe fantana de la Universitate cu laptopul in brate si sa browsam pe net nu poate decat sa ne bucure. Va dati seama... stai si-ti astepti prietena care nu mai vine, te plictisesti si intri pe metropotam sa vezi unde o scoti in seara asta in oras. :)

Da, avem wi-fi in centru. Cu o viteza de transfer de 100 Mbs metropolitan si 1,5 pe exterior, serviciul promite sa faca fata chiar si unui numar mare de utilizatori conectati simultan (va dati seama ca cei care stau in zona s-au anulat deja abonamentul la cablu?).

In afara de Piata Universitatii, hot spot-uri mai sunt si in zona parcului Cismigiu  (se promite acoperirea lui totala in scurt timp), Romexpo, in Facultatea de Stiinte Politice si in cateva baruri. Pe lista prioritatilor se afla si Piata Presei Libere, locul unde jurnalistii ar putea iesi cu laptopul la aer.

Hot-spot.ro este un serviciu al companiei Atlasnet. Instalarea hot-spot-urilor este gratuita, la fel si accesarea internetului, banii venind din reclamele afisate, spun ei, targetate in functie de zona si specific. De asemenea, puteti sugera pe forumul lor in ce locatii ar mai fi binevenit internetul fara fir. Pana in 2010 s-ar putea acoperi tot Bucurestiul.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera