Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vesti bune pentru petrecareti. Ieri seara, pe strada Visarion nr. 25, la nici 10 minute de mers pe jos din Romana, s-a mai deschis un club in care va puteti transforma noptile petrecute in fata televizorului in nopti albe petrecute cu prietenii pe ringul de dans sau la un pahar de whisky. Putina variatie e binevenita in randurile cluburilor bucurestene - fiindca, in domeniul asta, prea multa fidelitate strica!

The Corner Club

The Corner Club nu e greu de gasit nici dinspre Piata Romana, nici dinspre bd. Lascar Catargiu. O data ajunsi, va intampina o atmosfera calda, placut luminata - daca e seara. Clubul e deschis si in timpul zilei, cand primul nivel serveste drept cafenea. O cafenea spatioasa, cu vedere la strada si preturi normale pentru zona centrala: un espresso costa 6 ron, un frappe 10 ron, iar un Irish sau French coffee, 11 ron.

The Corner Club

Clubul ocupa al doilea nivel, subsolul, si el, destul de incapator. Accesul se face pe niste scari de lemn care pleaca din cafenea - putin cam abrupte daca esti trecut de cateva beri. Peretii de caramida si arcadele dau locului un aer destul de retro sau, sa spunem, locul are potential pentru diverse tipuri de evenimente.

The Corner Club

Incaperea de jos e impartita in trei zone: in spatele scarilor e o zona cu mese joase si scaune (si mai) joase, unde probabil ca isi trag sufletul cei extenuati de dans sau unde isi fac curaj cei mai timizi, care nu tin sa se dezlantuie.

A doua zona este cea din fata barului, unde se socializeaza si se ciocnesc pahare, halbe sau sticle. A treia parte, in fine, e ringul de dans. Mi se pare oportuna plasarea barului intre cele doua locuri - de stat si de dansat. Chiar si cand locul se aglomereaza, accesul spre sursele de hidratare sau de dezinhibare ramane inca posibil.

The Corner Club

The Corner Club

La capitolul muzica, veti asculta, evident, muzica de club, house, intrerupta uneori de hip-hop. Acustica e foarte buna in zona de dans, iar inspre zona cu mese si scaune, decibelii se raresc cat sa faca loc si conversatiei. Nici la bar nu e nevoie sa zbieri, fiindca dozajul acustic e bine controlat.

The Corner Club

Apropo de bar, preturile sunt, cum am mai spus, previzibile, adica: berea variaza intre 5,5 ron (Ursus) si 10,5 ron (Leffe), tipurile de whisky, numeroase, intre 9,5 si 28 (Dimple), votca intre 5 ron si 8,5 (spre bucuria mea, puteti gasi aici Absolut Currant / Citronpepper / Mandarin / Vanilla) sau coniac, intre 8,5 (Metaxa 5*) si 18,5 (Henessy, preferatul lui Tupac, Remy Martin sau Courvoisier). Gama de cocktailuri e si ea destul de generoasa, de la Mojito (10 ron) la Blue Laguna (15 ron) sau de la White Russian (12,5 ron) la Tequilla Sunrise sau Pikaki (ambele cate 15 ron). Exista si cocktailuri fara alcool (Safe Sex, Green Day, Refreshing apple lemonade, Tonic fruct), la pretul de 10 ron.

The Corner Club

O vizita la drum de seara in The Corner Club se poate dovedi o experienta placuta. Macar ca alternativa la locurile obisnuite, deja cam aglomerate, in care va petreceti de obicei serile de party.

Strada Visarion numarul 25
Telefon: 0730 10 22 02

Mai multe foto in Galerie
3 comentarii

Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club
mar
#1 -

f tare!

e f dragut aici! am fost prima data la un stand up comedy....am inteles ca se mai tin si altele..muzica f buna.atmosfera ok..kiar f ok..gen..nu t simti cu "un batz in cur"ba din contra..personal ok..kiar as da un 10! felicitari

Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club
micu roxana
#2 -

pozele

e fff dragutza descrierea dar vreau sa vad si poze va rog:(
chiar ma intereseaza pt o zi de nastere

Ceva nou in Bucuresti: The Corner Club
PointMaster
#3 -

The Corner Club

Am fost la deschiderea acestui club, atmosfera este foarte OK, interiorul este in stil de tunel subteran, totul din caramida rosie, e misto. Muzica este buna si se aude bine, preturile intre 6 RON si 30 RON (super OK). Singurul dezavantaj ca nu este foarte mare, numarul de mese este limitat, dar daca iti faci rezervare dinainte este ok. Una peste alta un club de nota 9, recomand !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera