Ceva nou in Bucuresti: S.A.L.T. Pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Blanarii s-au imbogatit cu o noua carciuma. La coltul cu intrarea Selari, deasupra unor galerii de arta si carte, in diagonala fata de Club A si pe langa Argentin, s-a deschis recent un bar cu profil sportiv: SALT Pub, care nu se citeste ca sarea, ci mai degraba ca saltul, si este un acronim (aflam de pe site) si inseamna Societatea de Asigurare a Libertatii Tale.

salt

Daca cineva vegheaza, mai ales organizat, la libertatile noastre, inseamna ca viitorul mai are o sansa. O urma de speranta. O luminita la capatul tunelului, pe care nu e bine insa sa o urmam daca ne apare brusc sub forma de lumina mare si alba.

SALT este deschis de la ora 16.00, iar in serile de meciuri puteti face rezervari la 021 314 22 14 si 0724 33 57 75. Preturi orientative: bere de la 4 la 10 lei, long drinks 15, in curand or sa aiba si mancare. 1 comentariu

Ceva nou in Bucuresti: S.A.L.T. Pub
andana
#1 -

orar

intradevar, foarte dragut localul. prima data cand am fost am observat muzica buna, atmosfera extraordinara...numai ca am avut inspiratia sa iesim undeva pe la 9... pentru ca am vrut sa mergem din nou acolo, aseara ( intr-o marti, cand nu erau meciuri de niciunele)...si cand am intrat, pe la 11 si un sfert, ni s-a spus cu zambetul pe buze ca au inchis...de aceea va rog frumos sa imi clarificati daca "ultimul client" inseamna "cand ni se pune noua pata"...(am ajuns in A pana la urma :D)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera