Ceva nou in Bucuresti: Live Metal Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
V-ati plictisit sa va tot anuntam deschideri de cafenele si de cluburi care aprind spiritele mai ceva ca un shot de kamikaze? Si noi. V-ati plictisit si de electro si de hip hop si de trip hop si de... Ati prins ideea probabil. Vreti rock? Live?

1

Sambata s-a deschis in fuga Live Metal Club. Zic in fuga pentru ca a inceput cu un maraton rock de pe la 12 ziua si s-a terminat cand o fi fost maine. Mai zic in fuga pentru ca arata usor neterminat.

Sa o luam metodic: cum se ajunge? (Multa lume parea bulversata, dar se poate sa fi fost de la aerul tare) Statia de metrou Basarab, bd. Titulescu. Pe colt e un service auto, putin mai incolo e o biserica. Te duci pana la biserica, multumesti forului superior ca existi si dai si un acatist pentru metropotam, ca te-a pregatit pentru ce urmeaza. O iei inapoi si chiar inainte de service, faci stanga si in spatele blocurilor gri... te iei dupa zgomot.

sunete

Maratonul a avut anuntati pe afis pe urmatorii: "13 trupe de rock din Romania, Bulgaria, Slovenia, Ungaria (Taine, Vale of Teas, Rising Shadow, AND, Shambless, Catalepsia, Hathor, RIP, Darken My Grief, Scaffold, MG42, Dies Irae, L.O.S.T". Metropotamul a aterizat in mijloc de Rising Shadow si a prins si inceputul de la Dies Irae (pe care, daca vreti sa-i vedeti la B'estival, ii puteti vota aici).

rising shadow

dies irae

rising shadow2

Buline albe
: rock live, bere ieftina (3-5 lei), suspect de aerisit chiar si pe la 8 seara, loc mare afara intre blocuri, pentru desfasurari de... orice, fara pretentii si fite. Tu, tricoul cu Metallica, headbangu' si rocku'. Cool.

Buline negre: cum am zis, e nefinisat. "Clubul" e probabil o fosta sala a service-ului. Arata a hangar. Ceea ce nu poate strica sunetului. Ii confera o frumoasa metalitate. Dar care e absorbita de podelele de lemn. Noi le uram viata lunga, insa... Apropo de asta, ne intrebam cat or sa reziste vecinii din blocurile care se apleaca parinteste chiar deasupra LMC. Toaleta era in constructie, dar unii intreprinzatori profitau de vremea primavaratica si de mediul permisiv ca sa se usureze afara, la roata masinii.

Am citit ca are 350 mp si ca ar incapea 1000 de persoane. Noi zicem ca au luat in calcul si parcarea de afara (care, inca o data, e un lucru bun).

Mai mergem. Ar fi interesant ca dupa ce se pun nitel pe picioare (fara vreo aluzie rautacioasa la cata bere s-a varsat, atat pe gura sticlei, cat si) sa organizeze treburi de-astea pe vreun camp. Eh. Vise, taica, vise.1 comentariu

Ceva nou in Bucuresti: Live Metal Club
maya
#1 -

eh pla

dk va tot vaitati dc mai veniti..cui ii place ii place si asa..plm...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera