Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Am auzit zvonuri ca ar veni in Bucuresti Yngwie Malmsteen, Michael Schenker sau Uli John Roth, vesti care nu pot decat sa ne bucure. Unde se va intampla asta? In noul Becker Brau Live Music, un club deschis pentru pasionatii de muzica buna si pentru dusmanii playback-ului.

Pe locul fostului Why Not , Becker Brau Live Music promite o serie de concerte live, cu rock, jazz si bere. Pe modelul celebrului Becker Brau unde metri dupa metri de bere se revarsa, si aici va fi o fabrica de bere si o terasa. Pe modelul celebrului Hard Rock cafe, si aici in centru este rockul, de la modul in care este amenajat clubul, pana la muzica ce se asculta acolo. Cat despre muzica, ea se va auzi bine de tot, pentru ca beneficiaza de un sistem profesionist de sunet care iti permite, in orice colt te-ai afla, sa nu auzi sunetul distorsionat.

In seara aceasta puteti testa noul Becker Brau, pentru ca aici va fi un concert Iris. Clubul se afla aproape de Piata Alba Iulia (Posta Vitan - Lucian Blaga), pe strada Turturelelor, numarul 11.
5 comentarii vrei sa comentezi?

Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music
Corneliu Munteanu
#1 -

Preturi de lux pe un scurt meniu plastifiat. 4 RON micul

Preturi de lux pe un meniu scurt plastifiat. 4 RON micul, am parasit zona repede. Alaturi la Picadilly am iesit mai ieftin.

Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music
clientul
#2 -

jenant

absolut jenant. bacsisul este obligatoriu si minim 5-10%, doar ca nu aflii decat la finaal din gura chelnerului. adica la doi metri de bere trebe musai 100 de mii. asta pe langa preturile nejustificat de piperaate. experienta proprie: la final dupa nota, dupa plata, se intoarce chelnerul sa spuna ca am gresit si ca bacsisul este obligatoriu, si peste 5-10%. okeeeey..., dar vrem sa vb cu patronul sau cu seful de sala, si tipu o trimite pe o colega un pic mai bagacioasa, care initial se da sefa de sala care nu poate sa ne zica numele ei. se spune ca nu ii intereseaza, ca asta e politica lor, doar ca momentan nu e sustinuta de legislatie, dar ca "in orice tara civilizata serviciile se platesc"... apoi incepe sa se planga de salariul de 3 mil..... buuuun.... intr-o tara civilizata nu vine chelnerul sa iti cerseasca bani de buzunar (ci esti anuntat de bacsis obligatoriu .....cel putin pe nota de plata), unde serviciile sunt intr-adevar prompte si unde nu te injura personalul si nu face misto de tine ca nu stii unde e "privata".... cert e ca la BEcker Brau Live Music nici un chelner nu are nume, nici macar ecuson, si seful de sala nu exista..... terasa nimanui..... eu pe ce dau banii????..................berea e buna, dar nu merita inca o incercare.... nu tu mesaj cu bacsis obligatoriu, nu tu persoana care sa-si asume responsabilitatea, dar banii i-au luat.

Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music
Popescu
#3 -

bacsis

Ha ha, asa am patit si noi cu aia de la Beckeru-ul vechi, numai ca eu m-am ratoit tare la ei si in final, cand le-am zis ca le dau bacsisul ala, daca mi-l trec in factura, le-a trecut brusc!!!!!! Nu au mai vazut un chior de la noi...ca nu merita, mama lor....

Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music
Roxana
#4 -

Bacsis

Ar trebui ca toata lumea sa lase bacsis, bineinteles in functie de servicii. Dar am observat urmarind comportamentul cunoscutilor in diverse locatii ca noi romanii suntem cusurgii pana in panyele albe, iesim o data pe saptamana si am vrea ca bietii chelneri sa faca temenele in fatza noastra. Nu spun ca serviciile nu sunt proaste in unele locatii sau ca toti chelnerii sunt niste ingerasi, dar majoritatea clientilor isi merita soarta. Foarte multi zgarciti in tara asta.

Ceva nou in Bucuresti: Becker Brau Live Music
silviu
#5 -

bacsis

Pana una alta bacsisul e optional si direct proportional cu serviciile oferite, parerea mea. Servicii 0 = bacsis 0.
Si dimpotriva as zice eu, noi romanii aruncam cam multi bani pe bacsisuri si spagi ("neobligatorii" de multe ori).

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera