Cele mai scumpe productii cinematografice filmate in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ai fi surprins daca ai afla ca de obicei din bugetul unui film cei mai multi bani ii inghit locatiile si inchirierea locatiilor? Nu cred, ca doar stim cat ne costa sa inchiriem un amarat de club pentru o singura seara, daramite un intreg cartier pentru o luna sau cat iti trebuie. Filmarile on location in alte parti ale lumii decat Statele Unite sunt un lucru comun de acum, iar atunci cand ai nevoie de un decor urban, european... de ce sa nu alegi Bucurestiul?

Pana de curand era foarte ieftin sa filmezi pe strazile noastre, asta pana cand Videanu a introdus taxa de filmat. Care sunt deci cele mai scumpe filme realizate in Bucuresti? (cand spunem Bucuresti, tineti minte ca ne referim si la studiourile de productie)

Van Wilder 2: The rise of Taj
- 5 milioane de dolariBucurestiul s-a alaturat oraselor englezesti Londra, Oxford si Winchester pe lista de locatii de filmare pentru aceasta comedioara sexopata. Ucenicul lui Van Wilder din primul film omonim a ajuns acum student in frigida Mare Britanie si trebuie sa-si asume responsabilitate de a-si educa noi colegi, asa cum a fost educat si el. Scenariul in sine este destul de dezgustator dar macar Kal Penn este amuzant.

Modigliani - 12 milioane de dolariAmedeo Modigliani era un pictor, rival inrait al lui Pablo Picasso. Filmul spune povestea ultimelor sale zile (scotand in evidenta relatia sa cu Picasso), iar rolul principal este interpretat de Andy Garcia.

An American haunting
- 14 milioane de dolari

An American haunting este un film de groaza de duzina care se remarca prin prezenta actorilor Donald Sutherland si Sissy Spacek in rolurile principale. Cred ca au pierdut un pariu, pentru ca filmul nu se ridica la masura talentului lor. Este povestea unei familii din statul Tenesse care intre 1817 si 1821 au avut ca roomy o fantoma neprietenoasa. Filmul a fost filmat la studiourile Media Pro si tine doar 90 de minute.

Callas Forever
- 15 milioane de dolari

Callas Forever este interpretarea pe care a dat-o Franco Zefirelli ultimelor momente din viata cantaretei de opera Maria Callas.  Rolul acesteia este interpretat de Fanny Ardant, iar Jeremy Irons interpreteaza rolul managerului/prietenului artistei, care o convinge sa se bucure de ultimele ei zile.


Blood and Chocolate
- 20 de milioane de dolariBlood and chocolate poate ca este o paparuda de film, dar in timp ce ma uitam la el si vedeam cum eroii nostri se plimba pe stradutele romantice ale unei capitale est-europene ma gandeam: "Si mie mi-ar placea sa traiesc intr-un asa loc". Wait! I already do! Intr-adevar, macar Bucurestiul sa arate bine daca povestea este o gluma. O fata care se intampla sa fie varcolac se indragosteste de un fraier pe care-l prefera varcolacului mult mai sexy caruia i-a fost promisa.

What a dope. :)

Bloodrayne
- 25 milioane de dolari

Ati auzit vreodata de Uwe Boll? Este un regizor pe care toata lumea il uraste deoarece ia jocuri de succes si le transforma in filme de rahat. Bloodrayne este un asemenea film. Este vorba despre o femeie-dhampir (dhampirii sunt un fel de hibrizi umano-vampiri) care afla ca este fiica regelui vampirilor si ca atare, she needs to kick lots of ass. Filmul este foarte prost, dar Kritanna Loken joaca rolul principal, daca sunteti interesati sa o vedeti intr-un costum strans pe piele.

Highlander: Endgame - 25 de milioane de dolari

Mai bine spus si Highlander IV. Acesta este ultimul film (pana in momentul de fata, ca cica se mai face unul) al seriei Highlander. In el au aparut si Connor McCloud, si verisorul lui foarte indepartat Duncan. Nu a fost un film grozav, dar macar am mai vazut niste batai cu sabii si scantei.

Sursa postereNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera