Cel mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim ca Bucurestiul e un punct turistic atractiv, straini din toate colturile lumii ii calca pragul si se declara fascinati de istorie, de arhitectura metropolei si de oamenii primitori, trecand cu vederea zonele sensibile, cum ar fi: cainii comunitari, cersetorii aflati la fiecare colt de strada si traficul enervant, ca sa enumeram doar cateva.

Adevarul este ca Bucurestiul nu este deloc atat de roz si are si el cartierele sale rau famate [bucurestenii le cunosc cel mai bine]. S-ar putea spune ca "faima" multor cartiere bucurestene este bazata doar pe clisee, dar, din pacate, exista destul de multe stiri care sa confirme ca o plimbare prin aceste cartiere poate sa se termine si in altfel decat intr-un happy ending.

Sa aruncam o privire asupra celor mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti:

Pe aceeasi tema:

Ferentari

Este poreclit "Bronx-ul" Bucurestiului (dupa renumitul cartier din New York) sau Champs Elysees-ul traficantilor de heroina si este situat in sectorul 5, loc in care nu prea ai cum sa ajungi dupa lasarea intunericului nici macar cu taxiul (de multe ori ni s-a intamplat sa ni se refuze o comanda pana in aceasta zona), cu atat mai putin pe jos, din considerentul gradului de periculozitate.

Cartierul e intr-o stare deplorabila si imbuibat cu grupuri-grupuri de "baieti de cartier" care pandesc mutrele nou-venitilor ajunsi prin zona. Da, toti isi zic regi ai strazilor, ei stapanesc, ei conduc etc. Si cam asa se intampla, mai ales ca aici se petrec lucruri care vizeaza traficul de droguri, de arme si escrocherie, cam tot ceea ce se poate considera infractionalitate.

Numele cartierului provine din latina: ferentarius, care insemna titulatura unui soldat din legiunea romana.

ferentari__bucuresti__romania.jpg

sursa foto


Rahova

Situat tot in sectorul 5 al Capitalei, cartierul Rahova are un grad de periculozitate la fel de mare precum Ferentari, aici "operandu-se" escrocherii si camatarie, precum si riscul de fi luat la pumni din senin de catre baietasii rai.

Tot in cartierul Rahova s-a si nascut replica "ori suntem golani, ori nu mai suntem", fapt sugestiv: aici legea se face cu pumnul, nu cu politia. Numele a fost ales cu ocazia celor cinci drumuri inscriptionate in memoria Razboiului de Independenta: Calea Rahovei, Calea Victoriei, Calea Plevnei, Dorobantilor si Grivitei.

In pofida faptului ca exista minusuri, Rahova a fost cea mai dinamica zona imobiliara a Bucurestiului, oamenii plangandu-se mai mult de insalubritatea strazilor decat de rata infractionalitatii.

sursa foto


Pantelimon

Cantat adesea in piesele trupei autohtone B.U.G Mafia, Pantelimonul e considerat a fi "o groapa" in care se intampla adesea infractiuni, renumit pentru consumul si traficul de droguri dar si pentru raziile politiei, inutile de altfel.

Ca nu intregul cartier face parte din aria infractiunilor, poate este adevarat, dar nici aici nu ai incredere sa mergi singur dupa lasarea intunericului, cartierul fiind populat de clanuri care au ca activitate furtul si violul. Aici gastile de cartier sunt foarte unite si actioneaza ori de cate ori se simt amenintate.

Asa cum stiti, in proximitatea Capitalei exista comuna cu acelasi nume, botezata dupa Sfantul Pantelimon (o manastire ii poarta hramul). Etimologia cuvantului de origine greaca inseamna "intreg milostivul".

sursa foto


Calea Plevnei - Str. Stefan Furtuna

Mai exact, intrarea Stefan Furtuna, renumita pentru prestatiile "fetelor" ale caror case sunt frecventate inca din anii '30. Inca de pe vremea comunismului casele de toleranta din aceasta zona erau sustinute de autoritati fie pentru santaj, fie pentru scopul propriu-zis: serviciile sexuale.

De atunci si pana astazi nu s-au schimbat prea multe, raziile politstilor se efectueaza in mod superficial, si dupa o retinere de 24 de ore, "fetitele" isi reiau activitatea. Un alt gen de cartier in care ai parte de activitate sexuala contra-cost e Matasari, unde trebuie sa ai grija cum si ce cauti chiar daca esti dispus sa platesti.

Despre semnificatia Caii Plevnei am pomenit mai sus, cat despre zona Matasari, stim ca aici erau stabiliti cei care se ocupau cu tesutul matasei care era distribuita in piete pentru ca doamnele din inalta societate sa si le achizitioneze.


Baicului

Despre acest cartier se aude ca dupa lasarea intunericului nu se prea circula pe strazi. Intr-adevar, nu-i un cartier unde sa poti face plimbari sub clar de luna nici daca ai langa tine mai multe persoane.

Si totusi, clanurile din Baicului nu actioneaza cu una, cu doua nici pe inserat, clanurile "razboinice" trec la atac atunci cand e vorba despre alte conflicte cu alte gasti sau neintelegeri teritoriale. Altfel, pe timp de zi poti circula in mod normal.


sursa foto


Colentina

Din punct de vedere istoric, zona este cunoscuta drept unul dintre locurile in care ostasii romani au invins turcii, "colea-n tina", adica "aici, in noroi". In acest cartier politia e chemata din te miri ce, de la scandaluri si batai in cartier sau furturi de masini, spargeri de locuinte si viol.

Ca peste tot, insa Colentina devine o zona de temut de la an la an, intrucat e un cartier periferic invecinat cu comuna Voluntari, in care se negocieaza traficul cu carne vie si masini furate, comuna aflata de asemenea in proximitatea complexului comercial Dragonul rosu (cunoscut pentru afaceri ilegale si trafic de droguri si condus de clanuri celebre).

sursa foto


Berceni

Numele cartierului provine de la conducatorul grupului care a ajuns pe meleagurile noastre in 1716, contele Miklós Bercsényi, cel care a pornit razboiul impotriva Imperiului Habsburgic, alaturi de printul Rákoczi. Poate nu-i cel mai rau famat cartier din Bucuresti, insa si aici se intampla nasoale. Ca peste tot, o sa ziceti.

Se zice ca aici si-au avut cuibul o grupare nazi, niste tipi skinheads care aveau niste apucaturi indreptate catre ceilalti cetateni ai Berceniului. Nu stim ce s-a intamplat cu ei, e vorba despre o legenda urbana, unii zic ca ar fi in inchisoare, altii ca ar fi luat-o pe calea cea dreapta.

Sigur ca si prin Berceni se perinda tot felul de specimene in care nu poti avea incredere, dar nu inseamna ca risti sa te trezesti fara nimic la tine in miezul zilei. Cartierul nu arata rau, e o zona acceptabila prin care te poti plimba in timpul zilei.

sursa foto


Giulesti

In unele documente istorice descoperim ca numele cartierului ar proveni din numele unui boier pe nume Giulea, care isi avea mosia pe locul cartierului de astazi. Nici Giulestiul nu-i un loc pentru intalniri romantice, mai ales ca aici au loc frecvent batai intre clanuri si alte lucruri care au legatura cu vatamarea corporala. Nu mai vorbim ca pe alocuri cartierul duce lipsa de apa potabila si de caldura, si nu se incadreaza drept un cartier dintr-o Capitala europeana.

Intrarea-Craiovei-Cartier-Giulesti.jpg

sursa foto


Salajan

E de fapt un mini-cartier inclus in Titan si a fost pomenit de-a lungul vremii in versuri hip-hop. Parerile sunt impartite, unii zic ca n-ar fi o zona periculoasa, altii ca sunt bisericute-bisericute cu "baieti dintre blocuri" si ca daca intri in cartier e posibil s-o patesti.

Noua nu ni se pare un cartier atat de rau famat incat sa nu mai poti iesi, peste tot sunt baieti de cartier. De altfel, cartierul Salajan - Titan e o zona frumoasa si verde si linistita in care te poti plimba fara grija. Numele cartierului provine de la fostul comandant al Armatei Romane, Leontin Salajan.


sursa foto


Militari

Pe vremuri, aici era un loc destinat instructiei militare si in care a functionat o vreme Pirotehnia Armatei. Zona e apreciata pentru scaderea treptata a preturilor locuintelor si a chiriilor, intrucat este o zona in care traficul infernal are mare amploare. Dar zona nu este deloc straina traficului de droguri, crimelor la domiciliu sau impuscaturilor in plina strada.

De asemenea, este cunoscut si pentru clanul interlop condus de Eugen Preda.


sursa foto

50 comentarii

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Ina
#1 -

Salajan

Am trait 27 de ani in Salajan si nu l-am vazut niciodata ca pe un cartier rau famat. Aaaa ca sunt si aici niste uscaturi? Sunt peste tot. Salajan este un cartier frumos, curat, verde, unde nu iti este frica sa iesi din casa dupa lasarea intunericului.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Leilana
#2 -

Comentariu nou

Eu am lucrat in Rahova trei ani de zile si nu aveam nicio treaba, ieseam si de la 22 la munca si nu pateam nimic.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
monica
#3 -

Comentariu nou

Stau de 10 ani cu chirie in Bucuresti si am stat in toate cartierele, mai putin Rahova si Ferentari. Si cred ca ati sarit cateva si nedreptatit altele. Cartierul Fundeni, de exemplu (spre Morarilor) - daca indrazniti sa ajungeti acolo seara... Sau zona Gara de Nord - Basarab - Calea Griviței. Sau Fizicienilor spre Calea Vitan. Sau Magurele. Cred ca oricare dintre acestea bat de departe Militari sau Berceni si chiar si Salajan care, cu tot respectul pentru Ina, l-as fi pus intr-un loc mai fruntas.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
raluca
#4 -

crunt

Adica tot Bucurestiul, nu?:)

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Dan
#5 -

Colentina

Colentina se învecinează cu comuna Voluntari, nu Ilfov!
În altă ordine de idei, mă bucur să nu găsesc Dristor-ul meu în acest top, deşi probleme sunt, ca în mai toate cartierele, cred eu, cu excepţia Rahovei, Ferentariului şi Giuleştiului (renumitul RFG, pentru cei mai purii), unde într-adevăr infracţionalitatea atinge cote mari de tot.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
ADINA
#6 -

Comentariu nou

Cand ati scris articolul asta, in 1996?

si mai am una:

Cum e sa vii de la tara si sa traiesti de 4 ani in Bucuresti si sa faci articole despre cartiere in care nici nu ai ajuns vreodata?

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Alex
#7 -

A Rux stai jos...nota 4

Un "articol" facut din auzite...nici-o treaba...

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Andreea C.
#8 -

Comentariu nou

"comuna Voluntari, in care se negocieaza traficul cu carne vie si masini furate, comuna aflata de asemenea in proximitatea complexului comercial Dragonul rosu (cunoscut pentru afaceri ilegale si trafic de droguri si condus de clanuri celebre)"

Cea mai mare bazaconie pe care am auzit-o pana acum. in Voluntari langa Dragonul Rosu majoritatea locatarilor sunt oameni de peste 60 de ani, care cel mai periculos lucru pe care l-au facut vreodata a fost sa-i injure pe cei care trec cu camioanele pe soseaua de pe sub pod. Iar la Dragonul Rosu este un teren gol de aproximativ 3-4 ani. Pe langa asta, daca ar exista clanuri in Voluntari, credeti ca batranii ar mai sta vara pana la 12 noaptea afara in fata portii la suete ? Sa fim seriosi, cele mai periculoare creaturi din Voluntari sunt cainii vagabonti, in rest.. nu.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Andreea
#9 -

esti praf .....ca de obicei

inca un articol scris cam degeaba...nu stiu cui ar folosi aberatiile scrise...gen....de unde vine numele cartierului...sau de cine sunt"conduse". De unde te tragi" fratioare" (daca tot am crescut intr-un cartier "rau famat", as putea sa-ti spun asa)

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Britanicool
#10 -

Comentariu nou

Dau copy-paste comentariului meu de pe pagina voastra de fb, ca sa fiu si mai clar: "Sigur ca si prin Berceni se perinda tot felul de specimene in care nu poti avea incredere"...asa..si ??dupa ora 12-01 noaptea, si in centrul pietei unirii sau Univiersitatii, se perinda destui indivizi dubiosi. Si apropo, m-am plimbat in miezul noptii si in Berceni, si in Baicului, si in Pantelimon.Si nu am patit nimic Dar numai in Centrul vechi mi s-a furat portofelul. De 2 ori. si era sa imi iau bataie odata doar pt ca nu m-am dat la o parte. Haida, domnisoara, se vede ca cine a scris asta a scris din auzite. Si nici macar nu a auzit bine" !!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
alex
#11 -

Comentariu nou

sunteti praf! ... toti astia de comentati mai sus...
voi va uitati la stiri ca sa vedeti ce se intampla in jurul vostru? nu de alta, dar ma doare fix in cuc ca unu dintre voi sta in rahova de 20 de ani si nu i s-a intamplat nimic (spune-i noroc) sau ca unu a fost palmuit in centru vechi si i s-a luat alocatia, cand jumatate dintre stirile care au ca subiecte violuri, jafuri, batai, furturi, droguri, crime etc. sunt din cartierele enumerate mai sus... iesiti un pic din bula voastra de orgoliu.

britanicool, te-ai plimbat pe la bulevard prin locurile pe care le-ai enumerat? ca daca o luai printre blocuri alta perspectiva...

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Mr. M
#12 -

!

Si daca Berceniul e naspa zona Vitan-Bobocica cum mai e???

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
gumanito
#13 -

hai sa ne dam cu presupusul

Venit/a de2 saptamani in Bucuresti, ne apucam sa ne dam cu presupusl, ca pana mai ieri o faceam la "Viata Satului".

Nu ma mira ca "Calea Plevnei - Stefan Furtuna" e un "Cartier" pentru cineva venit dintr-o asezare unde nu exista decat Ulita Principala.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Simina
#14 -

Comentariu nou

Nu locuiesc în cartierul Sălăjan, dar am des drumuri pe acolo, inclusiv la ore mai târzii ale serii, și mi se pare o zonă decentă. După ora 22-23 mai că nu se mai plimbă nimeni pe străzi, nici măcăr printre blocuri. Nici nu mi-a fost dat să aud certuri sau înjurături în plină stradă. În schimb în Colentina, cam după Kaufland, mă apucă groaza când trece de ora 19 și încă mai am drumuri pe acolo... E o zonă populată de oameni dubioși ce se iau la ceartă în mijlocul străzii, se uită urât la tine încât îți stă inima în loc...

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
nicolette
#15 -

.

De diacritice am auzit? Dacă nu știm ce scriem măcar să scriem frumos...

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
bucuresti
#16 -

serios?

nu mai aveti ce sa publicati pe metropotam? articol de umplutura

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Prigat de Ananas
#17 -

inca o zona

As adauga in acest top si zona Gara de Nord-Grivita. Aici avem asa: aurolaci multi (daca ai noroc, ii vezi cum isi baga droguri cu seringa in vene), jeg, miros de rahat&urina, case darapanate, tziganie, furturi, crapat geamuri la masini cu cataroiul etc.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Bogdan_JAH
#18 -

parerea mea

1...pantelimon pe locul 3???? ai mai fost de curand prin cartier...poate vei avea o surpriza in ceea ce priveste gradul de "periculozitate" :))
2...baicului nu e un cartier!!! e o strada :)))
3... practic nici "Salajanul" nu e cartier - cartierul este balta alba (cunoscut si sub numele de Titan)...
4. pe principiul asta ai omis drumul taberei...in caz nu stiati se intampla destul de multe lucruri si pe aici :)...nu neaparat rele, dar usor in afara legii :))
5. crangasi-ul ti se pare ok, adica de exclus?

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Yo sunt asta!
#19 -

Pantelimon

Va place sa va considerati in Bronx, ha? Va invit in Ciudad de Mexico sa vedeti periculozitate, va invit in Barcelona, Milano sau Paris sa vedeti trafic de droguri. Ce va mai place sa dati cu ca**t in Bucuresti! Problemele majore ale Bucurestiului sunt praful, lipsa spatiilor pietonale si uratenia blocurilor comuniste, dar incredibil cum vi s-ar parea, exista solutii, iar lucrurile incet, incet, incep sa se miste.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
axelanti
#20 -

cele mai rau famate

eu zic ca cea mai rau famata zona este la Unirii, unde minoritarii stau cu burtile pe afara vara (zona Coltea) si se iau de femei, zona "la bariera", intersectia Selari-Splai, unde parcagii fac legea si alearga cu cutitul dupa tine daca te iei de ei (patit de mine). alta zona rau famata mai e str Anton Pann, plina de minoritari si bordeluri, ale caror curve isi fac veacul pe b-dul Unirii, dupa lasarea intunericului. zona de bordeluri(ar trebui sa fie deja celebra) este la Muncii, in zona fostului Ateneu si cinema Vergu, care gazduieste un restaurant de manele si bordeluri.


cat despre Salajan, s-a "spalat" de cativa ani, de cand politia face razii mai dese. pe la Fizicienilor si la Ozana erau probleme cu drogatii, dar acum e f OK.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Andrei
#21 -

Minciuni

Eu stau in Rahova. mai exact in Petre Ispirescu si nu exista probleme cu asa-zisii baieti de cartier. Din contra, poti merge noaptea fara problema pe strada si e o zona chiar linistita. In blocul meu locuiesc numai familii de militari si politisti si la fel e pe toata strada. Singura problema in zona este lipsa parcarilor, in rest imi place ca zona. Aproape de centru si linistita.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Bitty
#22 -

+

Bucurestii Noi-Chitila!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
George
#23 -

huh?

prietenul meu alb ....acest lucru citit de mine nici nu se poate numii reportaj...imi cer mii de scuze dar nu ai nici o treaba cu lumea de afara....sincer mai bine te apuci de horticultura

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Laura
#24 -

Eronat...

Stau in Sebastian, foarte aproape de Rahova, adica la 2 strazi distanta si nu am patit niciodata nimic. La Posta ma duc in Rahova, acolo este oficiul de care apartine strada mea, si m-a prins si 20:00 pe acolo si nu m-am simtit niciun pic in pericol. Din contra in afara de zone mai limitrofe, o gasesc ca pe o zona foarte linistita. Strazile dintre blocuri nu sunt foarte circulate, nu este zgomot mare, ai cat de cat o gradina in fata blocului, nu ca la blocurile de pe marile bulevarde, unde nu exista pic de verdeata, ci doar betoane. In plus, avantajul este ca toate preturile sunt mult mai mici, inclusiv la chirii, intretinere, piata, etc. Stau din '89 in zona si nu am auzit pe nimeni, dar absolut pe nimeni sa fi patit ceva daca-ti vezi de treaba ta. Cand esti intre persoane dubioase, evident ca necazurile se tin lant, insa marea majoritate a locuitorilor din Rahova sunt oameni absolut normali.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Laura
#25 -

In plus...

Am uitat sa precizez ca Politia patruleaza seara de seara zona. Intr-o seara, lucrand in ture, am venit acasa de la munca pe la 02:00 cu o colega si am mai stat putin in masina ca aveam ceva de discutat. A trecut politia pe langa noi, a oprit, s-a uitat la noi, au trecut mai departe, s-au intors, iar s-au uitat la noi, iar au pornit, iar s-au intors .... sa se asigure ca nu ne luam la bataie sau mai stiu eu ce, desi, evident, nici nu se punea problema.Deci, sa nu generalizam, nu tot cartierul este rau-famat, doar periferia. Frati-miu si-a luat bataie crunta in centrul Bucurestiului, aici, in cartier, nu se ia nimeni de el daca vine la 4 dimineata acasa.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Iulian
#26 -

salut

ati uitat de calea vitan,dristor,calea vacaresti,obor

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Giuseppe
#27 -

de doi bani

Articolul ăsta nu era de actualitate nici dacă era scris acum 10 ani. Sună a culegere de poveşti "colectate" la mâna a doua. Din proprie experienţă, e mai probabil să ai parte de o altercaţie dacă te duci în club decât dacă te plimbi noaptea pe stradă în Ferentari.

Culmea e că, în ciuda poveştilor, rata criminalităţii în Bucureşti şi, în special, a faptelor cu caracter violent e extrem de scăzută, mai ales pentru un oraş de dimensiunile sale. În 2011 au fost 34 de cazuri de omor în Bucureşti, lucru care raportat la populaţie îl face, din acest punct de vedere, una dintre cele mai sigure capitale din Europa.

Partea şi mai amuzantă e că pe 2011, cel mai sigur sector a fost 4 (adică cel cu cele mai puţine infracţiuni stradale); adică acolo unde se află Berceni, locul 7 pe lista voastră. Pe locul 2 s-a clasat sectorul 5. Mda, Ferentari şi Rahova ocupă primele două locuri în lista voastră şi totuşi străzile sectorului 5 au fost mai sigure în 2011 decât cele din sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
adrian
#28 -

e greu cu voi....

Eu chiar nu inteleg unele din comentariile voastre.O tot tineti cu Rahova ca nu e cartier rau...BA VOI ATI INNEBUNIT??poi atunci care cartier e rau?Stefan cel Mare???Timpuri Noi???poi cand merg pe Calea Rahovei spre mall e PLIN DE TIGANI,nici nu vreau sa stiu ce se afla in centrul CARTIERULUI RAHOVA...terminati cu vrajeala asta ca unii vin de la tara si isi dau cu parerea...ca eu care vin din Brasov sau altu care vine din Cluj Sibiu sau TImisoara,suntem mai oraseni ca voi stati linistiti...In Brasov ma plimb unde vreau la ce ora vreau,si nu ti se intampla nimic,nici in centru nici la periferie nicaieri.iar aici daca mergi in Ferentari risti sa fie ultima ta plimbare!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
oana
#29 -

Comentariu nou

Salajan? Militari? Pe bune? Dar cersetori de la gara de nord, rromii de la unirii si centrul vechi? Cei de la Obor??!??

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
gya
#30 -

Comentariu nou

hmmm niste mincinosi cartierul Berceni nu este delok rau famat poti sa stai si noapte pe strazi k nu iti face nik nimeni MINCINOSILOR nu sunt sectanti pe aici sau oameni dubiosi PROSTILOR este aproape cel mai atre cartier

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Starfish
#31 -

Militari

26 de ani am locuit in militari, jur ca nu am auzit de nimeni sa fie impuscat pe strada. si nici furturi prea multe, in afara de o bicileta furata, pustiul fiind dus la politie chiar in ziua aia, si niste roti furate in anii '90. Mai mult, m-am plimbat pe strazi si la 3 dimineata. Nici macar cainii nu erau activi la ora aia.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
andra
#32 -

COLENTINA

oricine a facut acest articol nu a trecut prea des prin colentina. stau aici de cand ma stiu , si toata zona obor , cartier tei ,doamna ghica ,colentina, e un loc foarte placut , deloc periculos , cu oameni super prietenosi . e cel mai super cartierrr colentinaaaa

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
florin
#33 -

Comentariu nou

bai terminativa fratilor ca nu e chiar asa eu am tovarasi si in pantelimon si ferentari si tot bucurestiu nimeni nu se ia de voi daca nu va bagati inseama aiurea nu zic ca nu este baietii care face japca dar nu e asa cum cred unii despre bucuresti ....

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
boring
#34 -

Comentariu nou

Adevarul este ca aricolul a fost scris de un baietel sau fetita de comuna primitiva, care de frica ce-i este, apleaca urechiusa si beleste ochisorii migdalati la povestile bunicutei de la 346 de km de capitala, iar cand vine aici, din spatele monitorului nu scoate capusorul de frica sa nu-l trozneasca zdravan de vreun pumn al baietilor de cartier. Plimbat(a) prin lume, aurorul acestui articol, este un fin cunoscator al lumii interlope din care face parte pe ascuns. Angajat(a) pe pile si craci frumosi sau la recomandare? De tot rasul articolul!!!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Departe a lor
#35 -

Clasificare

FERENTARI>>Oameni saraci majoritatea tigani si in mare parte drogati
RAHOVA>>idem Ferentari
PANTELIMON>>Hip-Hop si oamenii mereu pusi pe bataie
CALEA PLEVNEI>>Pesti si curve in 2 in 2 case
BAICULUI>>idem Pantelimon
COLENTINA>>Hip-Hop si droguri
BERCENI>>Clanuri Mafiote
GIULESTI>>Grupari sportive violente
SALAJAN>>Drogati
MILITARI>>Criminali si persoane violente

Si lista ar putea continua....
Centrul Vechi>>Curve de lux cu analfabeti de bani gata
Drumul Taberei>>Oameni multi si inghesuiti care se bat intre ei
Vitan>>Samsari si oameni violenti
etc, etc, etc,

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
fanmetropotam
#36 -

cartierele rau famate = intreg orasul

nu cred ca cel care a scris articolul este bucurestean

personal consider intreg bucurestiul o zona rau famata plina de persoane dubioase - cu centrul in frunte

in afara de cateva petice de liniste si civilizatie (primaverii sau cotroceni) intreg orasul e o favela imputita, supraaglomerata, murdara si plina de ciudati

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
eu, bubu
#37 -

Comentariu nou

Nu sunt de acord cu afirmatia asta, pentru ca aici sunt poze cu zonele mai prost vazute din FIECARE cartier. Din ce ati zis voi, aici e aproape tot Bucurestiul. Asa daca ma deplasez pana in dorobanti cu siguranta pot gasi un loc asemanator cu unul dintr-una din pozele de mai sus.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Alexa
#38 -

mda

Eu in Salajan si la Piata Trapezului am patit lucruri mai neplacute, adica am fost urmarita de dubiosi, jaf cu cutit la spate, betivi periculosi care sar pe tine in statia de autobuz chiar daca statia e plina cu oameni. In Drumul Taberei mi se pare cel mai sigur si linistit, mergeam singura pe strada si la 2 noaptea, exceptand zilele in care erau meciuri in Ghencea. La 1 mai, la fel ca in Drumul Taberei. Am locuit cam peste tot prin Bucuresti, in Salajan am rezistat doar 3 luni. Nu cunosc Rahova si Ferentari si nici nu vreau:)).

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
calator
#39 -

numai o mica parte din Bucuresti are un aspect cat de cat acceptabil

In Bucuresti, exista de fapt o suprafata foarte mica aspectuoasa si in care se poate trai cat de cat civilizat. Cel putin in prezent, Bucurestiul nu este nicidecum un oras turistic si nu arata precum o capitala europeana: arhitectura urata a blocurilor comuniste, putine (sau aproape zero) obiective turistice de interes international, stres, mare aglomeratie, poluare fonica, etc.

Am calatorit destul de mult si e adevarat ca fiecare oras are zonele sale mai dubioase, dar majoritatea capitalelor europene sunt mai atractive decat Bucurestiul. Din partea central-estica a Europei, turistii prefera mai degraba Budapesta decat Bucuresti.

Pacat. Sa speram ca odata si-odata primaria va lua masuri in privinta aspectului general al acestui oras.

Si da, aveti dreptate in articol. Am fost in majoritatea cartierelor prezentate mai sus si sunt destule aspecte negative in ele (comparativ cu alte orase si alte tari). Dar oamenii, daca nu au bani mai multi, locuiesc si acolo ca n-au incotro, asa ca unii se simt lezati cand aud de rau de cartierul lor.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
berceni
#40 -

berceni

Stitu foarte putine, cartierul berceni face cu mult rahova, aici sunt toti camatarii si toate clanurile buxurestiului, mai treceti si voi pe strazi,nu.i un cartir asa pacifist

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Laly
#41 -

Comentariu nou

Mda... Militariul e crunt, ce sa zic:)))) not! Stau de 28 de ani in militari si nu pot sa il consider un cartier rau famat care sa stea pe aceeasi lista cu ferentexasul ca sa zic asa. Oricum, ma mir ca nu ati trecut si dr taberei, ala da cartier rau famat, condus de tinerei de 60 de ani :)))))))

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Popa
#42 -

Comentariu nou

Cred ca tanti A. Rux a poposit in Bucuresti cu cateva zile inainte sa scrie articolul. E trist sa vezi oameni care fac clasificari dupa ureche, dar nici pe harta nu ar putea sa gaseasca cartierele mentionate. Stau in Militari, m-am nascut in Drumul Taberei si niciodata in 32 de ani nu am vazut un conflict in strada, de impuscaturi nici macar nu am auzit. Mi se pare trasa rau de par descrierea din articol. In plus, jobul si prietenii m-au plimbat prin toate cartierele mentionate. Am fost de zeci de ori, noaptea, la prieteni in Pantelimon, Colentina si Rahova, am mers singur pe strada sau insotit de fete si nu am avut nici cea mai mica problema. Stergeti articolul asta, va faceti de ras in ultimul hal. Sunteti habarnisti.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
dragos
#43 -

apropo de habarnisti

Pe de alta parte, daca tie nu ti se intampla o chestie nu inseamna ca acea chestie nu exista. Te-ai gandit la situatia asta, atoatestiutorule?

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
unu
#44 -

SALAJAN

dragilor..nu ziceti voi pe aici ca salajanul e linistit dar cand a fost razboi intre linii?nu mai zice nimeni nimic..daca stateai la dumbrava noua si te duceai la scoala la 92 nu te mai intorceai..acum 5 ani.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
ovi
#45 -

buna

mmergeti voi in Mexico city cred ca Bucurestiu e leagan pe langa Mexico City e orasulcu rata nr 2 in lume

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
LOREDANA
#46 -

MAXIM

Sunteti varza, peste tot sunt tigani, s-a umplut tara , nu doar Bucurestiul de ei, asa ca bagati toate cartierele ca fiind rau famate caci fara tigani altfel ar fi stat treaba, asta e, ori acceptam tiganii ca fiind "de-ai nostrii" ni nu ne mai plangem, ori nu ii acceptam si punct. PS: mam saturat de tigani!!!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
LOREDANA
#47 -

Varza

M-am*

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Cristian
#48 -

Praf

Berceni acolo m-am nascut si da este un cartier destul famat dar si linisti famat da a fost si am asistat la reglari de conturi care sa lasat cu victime drogurile ca întot deauna îsi au si ele locurile lor rahova am stat 5 ani de zile acolo si pot spune ca în ciuda tiganilor care sunt acolo este un cartier destul de linistit am umblat si la 12 1/2 noapte si nu sa luat nimeni de mine militari 5 ani am fost si acolo si oare cum da este un cartier care este destul de famat...colentina deetul de periculos dar tot o data si linistit...gara de nord destul de famata dar poti circula destul de ok dela 22:23 ar trebui sa ai grija ca deja devine periculos obor este si el destul de periculos...!!

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
Ben
#49 -

Berceni

Un cartier sigur si dupa 35 de ani. Am umblat pe strazi noaptea si in perioada de dinainte de revolutie si nici atunci nu erau probleme. Chiat nu stiu de unde le scoateti. In multe orase din tara este mult mai periculos decat in acest cartier. Si tot din experienta o spun. De altfel Bucuresti este unul dintre cele mai sigure orase din lume, si asta dintr-un top facut de straini.

Cele mai rau famate 10 cartiere din Bucuresti
tiku salajan
#50 -

Stefan cel ,,Mik "

Stefan cel Mare e cel mai rau famat apoi Fizicienilor si Ferentari.Mai rromani sunt rromii din Ferentari decat unii romani.In Stefan cel ,,Mare " sunt niste golanasi care se incalta cu fesu si ies si iei pasari de prada pe strase pe la Unirii si pe langa Gara de Nord la cerseala,milogii p----.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera