Cele mai noi piese de mobilier de la Flexform, disponibile in Ro

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol preluat de pe blogul Moodboards.ro.

De fiecare dată când ajung în spațiul Iconic Food Wine&Design îmi amintesc cum aș putea eu să mă mut în timp record aici fără să schimb nimic în interior.

Aseară, cele mai noi piese de mobilier Flexform (lansate în cadrul Salone del Mobile 2014 de la Milano) au fost prezentate oficial publicului. Timp de o săptămână, spațiul Iconic le va găzdui, după care vor fi mutate la Class Living. Câteva le vedeți mai jos, restul în vila frumoasă de pe Aleea Alexandru 7.

flexform

flexform

Piuma Cabinet (designer Antonio Citterio) din lemn masiv furniruit are rafturi interioare de sticlă și picioare din aluminiu.

flexform

Giuliano Galimberti de la Flexform și Camelia Șucu, despre designul italian și confortul pieselor prezentate în premieră la Iconic Food Wine&Design.

flexform

Canapeaua Ever Green (designer Antonio Citterio) are cadrul îmbrăcat în cuoio și umplutură de poliuretan. Fly Small Table are cadrul din metal și blat din furnir natural pe diferite finisaje.

Foto: Sergiu Mihăescu. Mulțumim.
1 comentariu

Cele mai noi piese de mobilier de la Flexform, disponibile in Ro
moldwod
#1 -

Mobilier din lemn masiv de la producator
Pentru cumparatorii care doresc o alternativa la produsele prezentate in articol, exista optiuni diverse in Bucuresti sau pe site-urile de mobilier. www.moldwood.ro este un showroom de mobilier, direct de la producator, lucrat in lemn masiv, pentru toate incaperile casei sau pentru birou.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera