Cea mai lunga placinta cu dovleac din lume, record de Halloween la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Multe se mai intampla de Halloween-ul asta la Bucuresti. Printre altele, se va face cea mai lunga placinta cu dovleac din lume.

Stabilirea recordului mondial va avea loc in Piata Pipera. Ce credeati, ca numai cea mai mare salata din lume se poate gati la noi? :)

Placinta se va face din 150 kg de dovleac, 200 kg de faina, 150 de oua, 10 kg de unt, 10 kg de drojdie, 15 kg de ulei si 10 kg de gris. Va iesi lunga de 7 metri si va fi dintr-o singura bucata, sau cel putin asa se preconizeaza.

Cea mai lunga placinta cu dovleac din lume, record de Halloween la Bucuresti Cea mai lunga placinta cu dovleac din lume, record de Halloween la Bucuresti

Cei care se avanta sa doboare recordul placintei de dovleac cu un diametru de 6,1 metri sunt reprezentantii unei cofetarii din Botosani, local care mai are la activ cel mai mare cozonac si cel mai mare mucenic.

Totul se intampla sambata, 27 octombrie, de la ora 10.00, potrivit RTN.net. In plus, sunt pregatite si activitati pentru copii: sculpturi in dovleci care urmeaza a fi transformati in felinare de Halloween. Cele mai frumoase se vor premia duminica.

Voi mergeti sa va infruptati din placinta de dovleac?

(sursa foto: 1, 2)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera