Ce spun artistii din Bucuresti despre Green Hours

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Green Hours a devenit o piatra de temelie in miscarile underground de teatru si muzica din Bucuresti. Noi ne simtim foarte bine cand iesim la o cafea in micul club din Amzei; putem intelege de ce este atat de indragit de public si artisti deopotriva.

In ultima vreme, ne-au ajuns la urechi scandaluri si zvonuri nu prea fericite despre Green Hours, dar ne-am bucurat ca exista oameni care lupta ca mica oaza de cultura din Capitala sa ramana deschisa si sa mearga mai departe. Mai mult, am fost incantati ca s-a deschis Green Hours 2, la care insa n-am ajuns, sa va spunem daca pastreaza farmecul boem al fratelui sau mai mare si mai central, de pe Calea Victoriei 120.

Ce spun artistii din Bucuresti despre Green Hours Ce spun artistii din Bucuresti despre Green Hours

Acum am dat peste un montaj foarte fain realizat de Cinty Ionescu, in care mai multi artisti din Bucuresti povestesc despre legatura lor cu clubul Green Hours. Este vorba despre regizori, dramaturgi, actori, muzicieni si artisti vizuali care ne explica ce inseamna Green Hours pentru cultura din Bucuresti si pentru carierele lor.

In filmuletul de mai jos, puteti sa-i ascultati pe Dan Perjovschi, Radu Afrim, Ada Milea, Mihai Iordache, Peca Stefan, Mihai Calin, Emilia Dobrin, Rolando Matsangos, Laurentiu Banescu, Katia Pascariu, Tudor Aaron Istodor, Radu Iacoban, Toma Danila, Ilinca Manolache, Ana Ularu, Nicoleta Lefter, Mihaela Michailov, Cinty Ionescu, Alexandru Potocean, Maria Manolescu si Conrad Mericoffer. Impresii? :)

Pe voi ce povesti va leaga de Green?

(sursa foto)

Ce spun artistii din Bucuresti despre Green Hours


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera