Ce mai este nou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Zilele astea prin capitala:

- Ontanu, primarul de la sectorul 2, are o parere foarte buna despre el si despre ce a facut in doi ani de cand a fost ales.

- Videanu se plange ca este victima atacurilor prin presa (asta ar fi un exemplu - pozitia contrara e asta) insa uita ca de mai bine de un an de munca pentru Bucuresti nu se poate lauda decat cu cateva autobuze Mercedes pe care le-a platit cash cu 200 de milioane. De rate nu a auzit - nu de alta, dar are fonduri o gramada, rezultatele tangibile inca ii lipsesc, in ciuda promisiunilor. Da, stim, daca l-am intreba ar raspunde fara sa clipeasca, ca un politician sadea, ca s-au intamplat x, y, z - romanii sunt maestri in scuze. Noi gasim Bucurestiul mai varza decat atunci cum era cand l-a preluat Videanu ca primar.

- Apropo de proiecte -- licitatia pentru pasajul suprateran s-a terminat si cica incepe constructia propriu zisa. La fel si cel pentru Casa Radio, unde autoritatile spun ca au cazut la pace cu turcii - le-au dat inca 3 luni pentru a face rost de bani.

- Apropo de pasaje -- la Arcul de Triumf si la Piata Romana se studiaza posibilitatea dezvoltarii de pasaje ca cel de la Universitate.

- Editurile sunt nemultumite de cei 4 lei taxa de intrare ceruta de organizatorii Bookfest. Editura RAO se pare ca s-a orientat.

- pe langa DYI si Bookfest, evenimentele sfarsitului de saptamana in oras sunt Digitrend, vernisajul "Romania prin obiectiv"

- organizarea concertului Depeche Mode e cu cantec.

- azi se fac 16 ani de cand minerii au fost chemati in Bucuresti. Principalul vinovat este Iliescu. Cateva detalii aici si aici.

- la sfarsit un paradox: toata lumea recunoaste ca da spaga chiar daca oficial au alta pozitie.1 comentariu

Ce mai este nou
iancu
#1 -

:(

Sper sa nu cumva sa ne trezim vineri ca s-a anulat concertul la DM. Ca daca se intampla asta, contrar convingerilor mele generale, imi bag picioarele in tzara asta si emigrez :P (dupa ce vor fi cateva crime nerezolvate legate de organizatori MUAHAHAHA).

:-S

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera