Casuta din povesti - prima casa din hartie reciclata la MtzR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Joi dimineata, pe 23 septembrie, la Muzeul Taranului va fi inaugurata prima casa din hartie in cadrul proiectului Casuta din povesti. Dupa ce se sting protestele de miercuri, sunteti invitati in fata muzeului la un alt fel de eveniment, mai relaxat dar tot cu iz social, sa vedeti cum arata constructia.

casuta din povesti

Adevarat ca nu este o casa reala si nu este nici cea mai sigura din zona, este un experiment pus la cale MTzR si Atelierul de Carte. Pentru crearea locuintei de dimensiuni reduse s-a folosit o tona de deseuri de hartie, ce a fost reciclata manual si folosind retete mestesugaresti s-au facut caramazi, grinzi si stalpi prin presare stratificata. Casa a fost construita in cadrul workshopurilor de la muzeu din perioada mai-august 2010, gratuite si deshise tuturor celor interesati.

Inaugurarea va avea loc la ora 9.30 si de la ora 10.00 se va tine un mic atelier de turnare a caramizilor de hartie. Casa de hartie va ramane in fata muzeului timp de doua saptamani si va fi mutata ulterior intr-un spatiu amenajat in interior.

Mai multe informatii despre eveniment
Mai multe informatii despre proiect
1 comentariu vrei sa comentezi?

Casuta din povesti - prima casa din hartie reciclata la MtzR
brandusa oanca
#1 -

casuta din povesti - Muzeul Taranului Roman

Felicitari echipei care a creat si realizat aceasta casuta. Este ceva deosebit. Chiar si pe realizatori ii putem numi,personaje de poveste.
Am lucrat cu pasta de hartie, la Studioul Animafilm, papusi si decoruri si stiu cata munca este dar si o mare, mare satisfactie, la final.
Felicitari inca o data si va multumesc ca mi-ati incantat sufletul.

Ps. Nu ar fi dat rau daca in casuta ati fi realizat si niste personaje.Dar povestea poate continua.

Cu stima
Brandusa Oanca

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera