Casa cu surprize-Monster House

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In acelasi ton al dependentei de animatie care ne-a urmarit toata saptamana si care ne completeaza programul la cinematograf in ultimii ani (adica promenada de super-eroi, animalute curioase, veverite obsedate de ghinde, masini de curse...), va invitam sa descoperiti si Monster House.

Pentru ca merita vazut daca vrei sa razi si ultimele comedii a la Hollywood ti-au lasat un gust amar. Sau daca vrei sa iti aduci aminte de ce iti placeau filmele de groaza mai vechi (poate ca nu aveau extraterestri, dar suspansul creat de o usa care se deschidea scartaind din toate balamalele era indeajuns incat sa tresari in scaun). Sau pentru ca ai timp liber si vrei sa vezi un film. Si nu este doar un film pentru copii, ci pentru toti amatorii de povesti cu monstri si meddling kids.

Cine a spus ca lucrurile nu au un suflet al lor, probabil nu s-a gandit ca acestea pot imprumuta unul. Sau poate ca ajung victime ale "posedarii". Casuta noastra cade in cea de-a doua categorie, cea a obiectelor "insufletite" fara voia lor.

Daca va pasioneaza povestile cu triunghiuri amoroase si micile confruntari intre indragostiti, in film veti gasi doua. Prima ii cuprinde pe cei trei protagonisti aflati la varsta pubertatii cand se lupta cu schimbarile de voce si ocupatia lor de zi cu zi este spionatul vecinilor.

Iar al doilea este mai "anatomic", caci bona indecisa alearga de la cranii la oase. Ii place mai mult atitudinea dark al lui Bones sau complimentele magulitoare ale lui Skull?! Ramane sa descoperiti si singuri. Si restul actiunii...planuri de "razboi" ale pustilor, adevarul din spatele misterul casei, "utilitatea" absoluta a oamenilor legii, cunostiintele despre  mitologia urbana dobandita din jocuri video, atractia de neoprit a Halloween-ului si bucuria de a darui.

Na de, nu se puteau ignora total stereotipurile arhicunoscute ale cercetasei care vinde chocolate cookies, the geek care isi pierde viata in fata unui joc mecanic, coolness-ul unui rocaras, mama mult prea iubitoare si grijulie si tatal care nu poate spune "te iubesc fiule". Doar in filmele americane si exploatate cu succes in Monster House. Vizionare placuta!Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera