Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mergem destul de des pe acolo pentru o porceala culinara cu carnati, iar berea Caru cu Bere este foarte buna, mai ales cea la litru. Locul de obicei este destul de plin, mai ales cu turisti straini, iar serile ai nevoie de rezervare daca vrei sa mergi.

Astazi insa, decizand sa iau meniul zilei, am constatat ca de fapt asta inseamna jumatate de portie din fiecare fel de mancare. La inceput am crezut ca este o gluma insa chelnerul m-a asigurat ca totul a fost gandit asa in mod special de catre management - "nu vezi domne cat costa, ce pretentii ai?"

Prin urmare am primit la meniul zilei o jumatate de ciorba, o jumatate de pulpa de pui si o jumatate de strudel cu branza. Probabil ca daca daca as fi cerut si o bere as fi primit jumatate de halba. Aviz amatorilor!

7 comentarii

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
Dan
#1 -

Caru cu...

same s..t si la fratele lui mai mare (sau poate mai mic), City Grill Primaverii, unde meniul zilei inseamna cate putin din fiecare, la un pret... sa fim seriosi!!!

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
critic
#2 -

CORECT

Draga comentator, daca esti ata de naiv incat sa crezi ca poti primi cu 6 euro 3-4 kg de manacare inseamna ca ai nevo ie de analize. Meniul zilei costa 6 euro si primesti 1/2 ciorba, fel 2 cu garnitura si salata si desert.

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
Unu'
#3 -

Ma .... pe Caru cu Bere

Cam atata experienta am si eu cu astia...
Da, portiile sunt mici pe langa preturi, muult prea mici. EI zic asa, ca vezi ca sunt de 2 persoane.... dar 2 persoane raman flamande! Vezi de ex. Platou Caru cu bere.... 50 Ron... si mananci 1 om binisor! Dar 2 "moare".
Si ... din cate stiu.. Seful de la Caru cu bere si CityGrill, e MAESTRU in TZEPE!!! Exemple?? Oricate, ca se aude in comunitae.... ;))
Eu unul le doresc sa inchida repede , dar sa deschida altii in locul lor care chiar sunt de incredere.
Dragos Petrescu este doar un ... JMECHER! Cine il cunoaste prima data, intelege imediat. "Peshte" e nimic ca si sugestie pe langa cum se misca omul in business....
NU FACETI AFACERI CU DRAGOS PETRESCU!! Si nici cu Dan Mischie!! Buldogul lui !
Semnat: "Adevar si Dreptate!" (eee, suntem si noi cativa....)

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
dana popescu
#4 -

Comentariu nou

Locul este incredibil, mancare buna, preturi corecte, service mult peste medie, cateodata un pic cam aglomerat, dar cred ca tocmai asta face atmosfera sa fie atat de deosebita..dansatori, muzica live, iar de curand am asistat la o parada a ospatarilor...un gest de curtoazie foarte apreciat de ceilalti clienti, dar si de mine. Felicitari!

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
harry porker
#5 -

locul 1 oO ?

preturi mari, servicii de cacat, tipic romanesc. probabil ca d'aia e pe locul 1 in top...

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
Escu
#6 -

hai ca exagerati

Va asteptati la prea multe...e o berarie si atata tot.Nici in Munchen nu servesc carnati garnisiti cu caviar.Iar Unu a vb ca un psihopat iubitor de politica.Nu suntem pe evz.ro...chillax

Caru cu Bere reloaded - meniu in bataie de joc
dan
#7 -

miros dubios

acum vreo 2 ani aveam o masa spre strada. am stat in jur de 30 minute. din cand in cand venea un damf de pisat. se pare ca eram singurul care mai recunoaste mirosul. sau poate e o bere cu asa miros...? nu stiu. per total localul e cochet mancarea si preturi ok.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera