Carte: Probeaz-o si pe-asta!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In epoca in care shopping-ul a devenit un stil de viata, consumerismul o religie, iar Elle Woods (Blonda de la drept) si Carrie Bradshaw (Sex and the City) modele de viata, cartea Susanei Redstone, Probeaz-o si pe-asta!, are toate sansele de a deveni o carte clasica. Sau poate ca nu, poate pur si simplu se va pierde printre sutele, daca nu chiar miile de titluri care abordeaza aceleasi subiecte shopping-ul si moda.

Susan Redstone este imaginea in oglinda a lui Carrie Bradshaw - are o experienta de peste zece ani ca jurnalista de moda, a detinut rubrici de moda in publicatii importante precum Marie Clarie, The New York Times, Elle etc. Cu singura deosebire ca povestile despre sex lipsesc in totalitate din scrierile Susanei Redstone.

Susan Redstone
Susan Redstone, Probeaz-o si pe-asta! Ghid lunar de shopping si stil, traducere din engleza de Andra Stoica, Editura Humanitas Fiction, Colectia "Cocktail", 2008, 260 pg.  

Va dati seama ca o astfel de carte nu se adreseaza in nici un caz unui public masculin. Dar asta nu inseamna ca ea nu poate fi rasfoita si de un barbat curios sa inteleaga stilul de viata al prietenei sale. Este un exercitu util mai ales atunci cand iti doresti sa intelegi mai bine obsesia unor fete pentru shopping. De fapt, multe dintre revistele pentru barbati sunt rasfoite si de femei din acelasi motiv: pentru a le intelege mai bine interesele.    

Asa cum spune si titlul, Probeaz-o si pe-asta! este un ghid din care inveti tot felul de trucuri cand vine vorba de achizitionarea de articole vestimentare. Vei afla ce e bine sa cumperi in fiecare luna a anului, ce trebuie si ce nu trebuie sa cumperi atunci cand sunt reduceri, tips-uri pentru o nota de plata mai mica, cum si ce sa cumperi dintr-un second hand etc. Dar si trucuri mai practice: de exemplu, ce sa faci atunci cand ti se lipeste fusta de genunchi (iti dai genunchii cu fixativ).

Deci, daca vreti sa faceti cele mai bune alegeri in privinta hainelor, lasati un pic revistele glossy de specialitate din mana si cititi-o si pe-asta! Luati-o cu voi mai ales atunci cand va duceti in mall, unde, inainte de a porni la o cursa extenuanta de shopping, puteti sa stati la o cafea si sa cititi sfaturile Susanei Redstone
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera