Caci viata mea... e un ice tea de vara....

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Stiati ca Churchill a iesit cel mai mare englez al tuturor timpurilor? Stiu ca informatia asta nu are absolut nici o legatura cu subiectul postului pe care il cititi, dar trebuie sa recunosc ca a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand am intrat pe terasa la Churchill (Update: o gasiti pe langa Piata Romana, pe strada Mihai Eminescu la nr. 118).Noi ne-am dus acolo cu un scop clar. Vroiam gaufre si stiam ca acolo gasim. Am gasit, intr-adevar. Nu erau spectaculoase sau la fel de gustoase ca cele din patiseriile din tari mai cu traditie in domeniu, dar totusi foarte bune. Aveai de ales intre gaufre cu inghetata (4 RON) sau fara (2,5 RON). Daca ar fi fost mai mari sau mai multe am fi fost si mai fericite.Si cum era cald si ne era sete, ne-am gandit ca Ice Tea-ul este tocmai bun pentru temperaturile de afara. Cu 6 RON, obtineai un pahar mare de tot, plin cu gheata si cu ceai. Apreciem faptul ca Ice Tea nu este egal la ei, ca la majoritatea teraselor, cu Nestea sau Lipton. Nu, era un ceai foarte bun si aromat, care avea bucatele mici de fructe prin el. Ne-am racorit instant, lucru pe care vi-l dorim "calduros" si dumneavoastra, stimati cititori.Daca va duceti acolo si aveti chef de lucruri mai sofisticate, se gaseste in meniu si asa ceva. De exemplu, multe cocktailuri (16 RON), Frozen (inghetata cu tequila, rom, vodka - 11 RON), sucuri naturale (13 RON), limonada siciliana (8 RON), diverse tipuri de cafele "fancy" - africana, irlandeza... etc (7 RON). Daca sunteti in ziua de salariu, in meniu se gasesc si diverse tipuri de whisky, vechi de 5 ani, 10 ani, 15 ani, 20 de ani, 25 de ani...Terasa nu e mare, dar e foarte placuta, discreta, cu plante sau cu leagane, decorata in culori calde. Adica o imagine pe care ne place sa o vedem vara, mai ales cand se asorteaza cu o bautura rece sau cu o inghetata.Apropo de inceputul fara sens al postului, ce parere ati avea sa gasiti in Anglia o terasa numita Eminescu. Unde sa se serveasca, bineinteles, ceai de tei, cu gheata sau cald :).5 comentarii

Caci viata mea... e un ice tea de vara....
dragos
#1 -

:)

avem si noi niste puncte de reper despre cum se ajunge acolo?

Caci viata mea... e un ice tea de vara....
The Earl of Slanders
#2 -

Stiati ca..

Ceaiul e mai bun fierbinte, pe caldura?:) Te racoreste mai tare.. chiar daca senzatia pe moment e mult mai dezagreabila.

Verificati, si-o sa ma credeti:)

Caci viata mea... e un ice tea de vara....
cristina
#3 -

:D

Am auzit si eu treaba asta de la cineva intelept dar n-am avut curaj s-o testez :).

Caci viata mea... e un ice tea de vara....
Aibhill
#4 -

am testat eu...

fara sa vreau, si e o minciuna mare de tot asta cu ceaiul cald care te racoreste. Am baut unul acum 5 minute si imi e caaaaaaaaaaaald... Caaaaaaaaaaald!
Se pune ca e baut la aer conditionat?

Caci viata mea... e un ice tea de vara....
adrian
#5 -

churchill
Referitor la ultimul pasaj:
Nu ar fi rau sa gasim in Londra o terasa Eminescu pe Churchill Road (am verificat, exista). Altfel, exista o terasa Eminescu pe strada Eminewscu, spre piata Romana, din cate imi amintesc.
Ca parere personala, era bine daca cei de la Churchill nu ratau rezervarea numelui.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera