Butterflies in My Stomach: Acid Jazz si voie buna

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Aseara a fost galagie mare in  Carturesti: Trupa Butterflies in My Stomach ne-a tinut in priza timp de ora pe ritumuri de acid jazz (o combinatie de funk,electro,trip-hop si chill),  in ciuda caldurii si a salii care devenise neincapatoare pentru curiosii atrasi de muzica precum fluturii de lumina.

Desi proiectul isi propunea si o discutie, publicul a fost cam timid in a pune intrebari in ciuda tuturor incercarilor frumoasei soliste Maca si a guralivului Bujor de la chitara bas.

Maca ne-a povestit ca i-a venit ideea pentru numele trupei  in timp ce scria versurile unui cantec in care se intreba de ce iubirea este asociata cu clisee - vinul rosu, trandafirii, lumanarile -  care pentru ea nu au nici un farmec comparate cu senzatia de fluturi in stomac, o senzatie atat de puternica ca te face sa plutesti, sa tremuri.

Butterfly In My Stomach

Printre povesti, Butterflies in My Stomach ne-au incantat cu piese ca "Sometimes", "Magic Store", “Tricoul” si "Lucrurile bune" la cererea publicului, care a cantat impreuna cu ei. Maca ne-a fermecat cu prezenta ei exotica, interpretarea atat de sensibila si romantica si mai ales vocea buna. Mi s-a parut o sala mult prea mica pentru ei si muzica lor dar m-a bucurat faptul ca mai sunt formatii care nu se gandesc la muzica ca la o afacere . Concertul  a fost organizat de Fundatia Calea Victoriei, ca un cadou de vara pentru cursantii fundatiei si a avut intrare libera pentrut toti cei care au dorit sa participe.

Butterfly In My Stomach - Maca

Bujor : “Cantam unde vrem, cand vrem”

Butterflies in my Stomach nu are o casa de discuri, pentru ca asta ar insemna sa renunte la libertatea pe care o au acum, de a face muzica din placere, ne-a spus Bujor. Chiar si asa trupei ii merge bine. In vara lui 2006 BIMS a fost selectata in urma unui concurs printre cele mai bune trupe noi din lume, la sectiunea electronic. Surpriza a fost insa colaborarea  prin intermediul internetului cu  Matt Johnson (pianistul trupei Jamarquai), care s-a finalizat cu inregistrarea piesei "White Light" si cu un videoclip.

Butterfly In My Stomach - membrii trupei

De la stanga la dreapta: Bujor Stoicovici (chitara bas),Ieronim (trombon, sampling, drum programming), Laurentze (tobe), Maca (voce), Meghi (pian electric si sintetizator), John (chitara)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera