Bumbapa in deschidere la Tricky!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-a decis cine va fi in deschiderea concertului Tricky de la Bucuresti: Bumbapa! Din sample-urile oferite de organizatori, managementul lui Tricky a considerat ca baietii de la Bumbapa, una dintre cele mai originale trupe din Romania in acest moment, sunt cei mai potriviti.

Din comunicatul de presa: "Bumbapa s-au format in anul 2000 si re-format in toamna lui 2005 si inca o data in 2008, de cand presteaza regulat in cluburile din Bucuresti si restul tarii. Provin din Ocna Mures si, cu toate ca sunt doar trei pe scena (Gutu – tobe, Sanyi – bass / efecte / voce, Cătă – chitara / efecte / samplers / voce), fac cat o intreaga orchestra electro-punk. Primul album Bumbapa il vom putea asculta in 2009".

bumpapa

In plus, mai aflam ca Tricky vine la Bucuresti direct de la Praga si ca ii place sa-si gateasca singur. Tocmai de aceea, organizatorii i-au pregatit o bucatarie in backstage unde sa-si exerseze talentul culinar. Lui Tricky ii place si kick-boxing-ul, asa ca va avea parte si de un antrenor personal.

Detalii eveniment
Review ultimul album Tricky
Asculta Bumbapa pe MyspaceNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera