Bucurestiul in comics

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Bucurestiul e gri, e comunist, e urat, e murdar, e cosmopolit... ba nu, e Superman. Atunci cand vine vorba de orasul in care traim, parerile se impart in cete ca intr-un razboi rece in care nici diplomatia nu poate sa dea un verdict. Asa ca nu vom da castig de cauza niciunei pareri; in schimb, vrem sa auzim tot ce gandesc bucurestenii despre capitala lor minunata.

Metropotamul a scormonit in cunostintele si relatiile lui pana a dat de oameni talentati pe care i-a rugat sa-si dea cu parerea despre Bucuresti intr-un mod artistic. In curand, cel mai probabil, te vom ruga si pe tine sa ne impresionezi; iar daca nu ajungem noi la tine, te invitam sa vii tu la noi. Operele se asteapta la adresa irina@metropotam.ro.

Asa ca, declaram deschis dosarul de pareri si viziuni despre Bucuresti. Orice om priceput intr-un domeniu al artei (foto, desen, pictura, muzica, street art, handmade...orice) care are ceva de spus despre Bucuresti este asteptat cu tot cu mica opera artistica in colectia metropotamica de pareri in arta despre Bucuresti.

Incepem cu o caricatura facuta de baietii de la comics.cevamarunt.ro. La rugamintea Metropotamului, Toma si Sergiu au schitat parerea lor despre Bucuresti intr-un mod amuzant, asa cum stiu ei si cum ne-au obisnuit pe site-ul cu desene inteligente. Noi am pus ochii pe baietii de la cevamarunt de ceva timp, moment in care le-am luat si un interviu. Aici poti citi mai multe despre artisti.

cevamarunt

Daca nu esti de acord cu ei, asteptam replica la comic, cu un altfel de Bucuresti, asa cum il vezi tu. Noi inclinam sa spunem ca si noi am vazut capitala cu aceiasi ochi, de cel putin cateva ori. Abia asteptam sa vedem ce mai punem la colectia "despre Bucuresti, the artistic way". 6 comentarii

Bucurestiul in comics
Dragan Radu Aurel
#1 -

apropo de parcare

Daca trebuie sa parchez undeva pentru ca am o sedinta foto sau poate ca trebuie sa merg la banca, unde parchez? E usor sa spui nesimtitii parcheaza unde a pus un cretin o tabla. E imposibili sa respecti regulile rutiere in Bucuresti.

Bucurestiul in comics
Eduard
#2 -

hmm

Nu imi trebuie sa merg in Bucuresti cand vine vorba de parcare. Vad destule zilnic si in Iasi si mai noi pe langa parcare incep sa vad cum vatmanii si conducatorii de autobuze cara oamenii in ele de parca ar fi cartofi intr-un sac. In ce tara am ajuns sa traim? Inainte mergeam ca o pana in autobuz. Acum ca un Pepsi agitat!

Bucurestiul in comics
scc
#3 -

solutie

am si eu un mic desen despre problema parcarii: http://smokingcoolcat.blogspot.com/2009/04/problema-parcarii.html#comments

Bucurestiul in comics
Irina
#4 -

Vrem mai mult :-)

@scc: nice. Dar asteptam o alta viziune despre Bucuresti, un comeback in comics, unul nou si special pentru proiect. Adresa e in articol :-)
@radu: we know. Daca am putea, am face niste locuri de parcare.
@eduard: eheee, sacii de cartofi in autobuz sunt alta discutie. Si in Iasi e problema cu locurile de parcare?

Bucurestiul in comics
Toma
#5 -

apropo de sedinta foto

Eu sunt de parere ca Dragan Radu Aurel e o persoana net superioara noua, muritorilor de rand, el fiind fotograf, pentru ca, dupa cum spune, el are sedinte foto sau are de luat bani de la banca, pe cand noi ce avem? Io am niste salam si o iritatie. Propun o dispensa speciala sau orice e legal posibil ca fotograful Aurel sa aiba voie sa parcheze unde vrea muschii lui de artist.

Bucurestiul in comics
Dragan Radu Aurel
#6 -

Legat de salam si iritatie

Este usor sa spui de azi se v-a face asa, dar sa creezi conditi in care eu sa nu fiu obligat sa incalc legea ca sa pot sa imi desfasor activitatea e mai greu. Adica daca eu nu ma duc la munca nu mananc, si daca nu imi fac platile maine nu mai am cu cine sa lucrez. Pentru cei peste 40% din profit pe care ii platesc statului in diferite impozite/taxe/acize/taxe ale primariei/biruri/juguri cred ca merit sa am dreptul la un minim de confort.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera