Fotografii surprinzatoare din Bucuresti - Noaptea in oras, se intampla tot felul de lucruri (ep.2)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pornim seria de episoade Bucuresti urban, prin care ne dorim sa construim un jurnal ilustrat al orasului nostru cu bune si cu rele, cu momente amuzante, graffitiuri, case de poveste, sau diverse situatii pe care le observam. Daca ati ratat episodul 1, il gasiti aici.

Este vorba despre Bucurestiul nostru de azi, in care traim, iubim, suferim, care ne umple de nervi, de entuziasm sau de dorinta de a imortaliza toate aceste momente prin intermediul cuvintelor si al fotografiei.

Asa ca va rugam/provocam sa ne trimiteti poze cu varianta voastra de oras, asa cum o traiti acum, la adresa metropotam@metropotam.ro.

Pentru episodul 2, v-am pregatit o serie de momente ale Bucurestiului nocturn, cu alte cuvinte - ce se intampla prin oras cand se lasa seara? Avem povesti de dragoste, demolari, lifturi, masini si alte surprize.

Incepem cu strada Frumoasa, care nici ea nu mai e (saraca!) ce era candva. Varianta din 2013 este XXX.

Chiar acum 3 luni, pe 23 mai, a avut loc o furtuna care "a devastat Bucurestiul", cel putin asa s-a auzit la stiri. Noi am surprins-o de la balcon si i-am zis: "Ca si cand ai fi intr-un film alb-negru."

Pe Calea Mosilor, am gasit inima de la miezul-noptii.

...si daca tot vorbim de inima si de dragoste, unele declaratii de amor se fac in vazul lumii, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la ceas de noapte.

Avem si un restaurant turcesc preferat, ascuns pe langa Buzesti. Televizorul este mereu pornit, asa ca uneori mai surprindem si stiri dintr-astea.

Lebada noastra din Control a ajuns faimoasa, ea are deja o pagina dedicata pe facebook.

Liftul din Berceni. Aproape din 2 in 2.

Bucurestii Noi si minunatiile de aici: cladiri care dispar peste noapte, se muta peste drum, lasand in urma...bucati de oglinzi si de faianta.

Iar in caz ca va intrebati Unde este Salina Verde?, raspunsul este Tot in Bucurestii Noi. Pe iarba. Nici noi nu intelegem, stati linistiti.

Incheiem cu o masina careia ii merge Bini di tat...

...si cu una care are stergatoare-absurde-suprarealiste. Cum sa nu iubesti Bucurestiul de noapte?

Nu uitati sa ne trimiteti poze cu Bucurestiul vostru la adresa metropotam@metropotam.ro.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera