Breaking news: iar teroristi, iar avioane...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Desi nu prea are de-a face cu Bucurestiul ne-am gandit sa impartasim cu cititorii nostri stirea care ne-a bulversat in dimineata: englezii au deturnat un plan terorist de a arunca in aer vreo 10 avioane in timp ce zburau dinspre UK inspre USA.

Politistii englezi insa par a fi fost in control permanent, stiind de ceva timp de complot si astfel avand timp sa previna si sa aresteze. Ei au colaborat de altfel si cu americanii de ceva timp - iar Tony Blair, in vacanta in Caraibe, a fost la curent tot timpul cu mersul anchetei.

Evident, tot traficul implicand Londra, Anglia si USA este dat peste cap insa toate masurile sunt luate pentru a preveni eventuale planuri de rezerva ale teroristilor.

Atat zborurile inspre si din Anglia cat si toate zborurile in, din si inspre Statele Unite au un grad de alerta "critical". De asemenea, zborurile catre Londra din Bruxelles, Atena sau Bucuresti au fost anulate cel putin pana maine. Mai mult, calatorilor nu le este permis sa aiba bagaj de mana in afara de portofel, posete, chei si acte de identitate.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera