Brazda lui Novac @ Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca iti place muzica electronica trebuie sa mergi macar o data la un concert Brazda lui Novac (Victor Popescu), deoarece este unul dintre cei mai buni artisti de muzica electronica autohtona. Noi am incercat sa bifam cat mai multe din concertele sale, asa am ajuns si joi seara in Control pentru o noapte alba de IDM si o portie consistenta de visuals care ar putea concura cu succes cu cele mai ciudate vise.

Seara a fost deschisa de Clock : Divider, un nume pe care il auzeam pentru prima data, dar pe care ne-am convins ca vrem sa mai auzim. Lumea din club s-a strans repede in fata scenei inca de la prima melodie, pentru ca aveau impresia ca "suna a Brazda" si toata lumea era confuza atunci cand dadea cu ochii de figura necunoascuta de pe scena. Totusi nu s-au intors la locurile lor, pentru inca un pic de socializare, ci au ramas pana la sfarsit intreband-se mirati (placut) "cine-i tipu'": Clock : Divider.

Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control
Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control
Clock : Divider

Clock : Divider si Brazda lui Novac seamana destul de mult, amandoi avand cam aceeasi abordare a stilului IDM, astfel ca numerele lor s-au continuat aproape fara sa ne dam seama cand a avut loc schimbarea. Atat peretele din fata scenei, cat si cel din spatele artistilor au fost acoperiti de visuals, cea mai mare parte apartinandu-i lui Vali Chincisan, nelipsit de pe peretii pe unde concerteaza Brazda lui Novac.

De aceasta data, pe scena nu s-a aflat numai Victor Popescu, ci din show-ul sau au facut parte si cativa invitati. Prima a fost Dezdemona de la Jazzadezz, insa piesa a cam scartait, s-a falsat un pic si nici sincronizarea dintre voce si negativ nu a fost una tocmai buna.   

Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control
Silent Strike & Brazda lui Novac                                         Dezdemona & Brazda lui Novac

Apoi alaturi de Brazda, pe scena a urcat Silent Strike, iar cei doi s-au inteles de minune. Ceea ce au facut a fost sa suprapuna sample-uri din melodii proprii si bucati din piese pe care le-ai recunoaste imediat ca apartinand fie unuia, fie altuia, iar rezultatul a fost foarte placut. Poate ca n-ar fi rau daca s-ar gandi la o colaborare mai lunga.

Ultimul, dar nu cel din urma, ci cel cu numele cel mai greu, a fost Artanu. Din nou o colaborare inedita si interesanta, chiar daca Artanu nu a fost intr-una din zilele lui bune. Dar e greu sa-ti dai cu parerea despre colaborarea dintre cei doi dupa o singura melodie - Becule, vechiul succes marca Timpuri Noi, resampled pentru anii 2009.

Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control
Brazda lui Novac @ Control Brazda lui Novac @ Control
Artanu & Brazda lui Novac

Clubul a fost surprinzator de plin pentru o noapte de joi, dar explicabil avand in vedere ca mai rar dai peste o combinatie "atat de alternativa" ca Brazda lui Novac, Silent Strike si Artanu, iar oamenii din Control e clar ca asta consuma. Pe langa bere, oricum.

Clock : Divider pe MySpace
Brazda lui Novac pe MySpace
Mai multe poze pe 100eyes

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera