Blonda trebuie sa se angajeze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu e corect! Nu, nu, nu! Nu vreau! Iubi nu ma mai iubeste! Iubirea noastra nu mai are nici un sens, nici un scop, nici o scanteie, nimic! Azi mi-a demonstrat asta! Cum s-a putut supara din atata lucru? Eu nu m-as fi suparat daca ar fi imprumutat ceva ce-i al meu! Nu! I-am dat si masca de par cand a avut nevoie, dupa ce i se uscase parul de la soare! Si nu mai aveam multa si nu mai era nici in stoc! Si i-am daaat :(((.

Si el... el s-a suparat ca i-am imprumutat cardul cateva ore... Mi-a zis ca e inadmisibil asa ceva... si daca stiu cat am cheltuit. Pai nu stiam... ce, eu aveam bani la mine sa-i numar? S-a suparat foarte rau... daca m-ar iubi nu ar tipa asa la mine! Mi-a zis ca nu-mi mai da niciodata cardul lui! Eu i-am zis ca e mai bine, ca uit mereu codul ala, si ca prefer banii bani. Dar... si acum imi vine sa plang... a zis ca nu-mi mai da nici bani!!!! E clar ca vrea sa ne despartim!

Mi-a zis sa-mi gasesc de lucru... Eu! Adica nu-i ajunge ca trebuie sa fiu mereu frumoasa, ca poate, cine stie, mai joc in vreo reclama sau poate chiar un film sau prezint moda! El nu stie cat efort inseamna asta! Nu am timp sa lucrez mereu, Doamne, asta ar insemna sa renunt la spa, la masaj, la tratamentele corporale, la electrostimulare, la fitness, la aerobic, la cosmetica, la coafor! Nici nu ma gandesc!

Vai, deci Iubi vrea sa-mi faca rau, sa-mi distruga viata! Faptul ca arat bine e tot ce mi-a ramas... si el, el  isi bate joc de viata mea! I-am dat exemple de atatia barbati care tin la iubitele lor si le respecta pentru ceea ce fac si cum se intretin, dar el nimic, ca s-a saturat si ca sa mai muncesc si eu! O, Doamne, trebuie sa gasesc o solutie... Daca ma despart de Iubi trebuie sa ma intorc la mama si acolo n-am oglinda mare si cada cu hidromasaj!


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera