Blonda citeste

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Draga, n-am ajuns in mall la lansarea lui Iri. Adica nu, nu se lansa Iri, el e deja pe orbita, se lansa cartea despre viata lui, ca doar e un model nu? Cum de nu eram in mall sambata? Da, stiu, o exceptie, draga, o exceptie nefericita. Tocmai acum. Dar tu, mi se incurcasera programarile la cosmetica si nu puteam sa merg asa, cu tenul incarcat, fara un tratament, o mascuta, o crema. Ei, lasa, am auzit ca e turneu de promovare prin tara, poate dau o fuga.

O sa citesc cartea, tu, mi-am luat-o deja. Tu, da chiar, sa citesti o carte e cam la fel ca cu revistele? Pare multa... oare o sa ma doara ochii? Ei, doar nu trebuie s-o termin intr-o saptamana - doua! Citesc si eu cate putin asa, seara, sa am ce visa.

Oare scrie despre Moni? Despre ce ii place ei sa gateasca? Despre cum arata Moni dimineata, inainte sa-si dea cu fond de ten si inainte sa vina camerele de la No Comment? Ce interesant o sa fie! Iri vorbeste despre cand era el mic... adica el e mic... reformulez... cand era el copil. Oare avea multe, multe masinute? Oare se juca de-a mama si bunicu cu fetitele de la bloc? Se ducea la scoala imbracat in uniforma cu design modificat si paiete aplicate? Doar noncoformistul de Iri nu putea fi ca restul de pampalai de la scoala?! Tu, poate spune si ce-a muncit atat de greu, saracul, de are atatia banuti? Auzi, cand il asculta la franceza oare spunea cum va vedea el Parisul?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera