Bița Color in Parcul Izvor, primul atelier de vopsit biciclete

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bita Color in Parcul Izvor, primul atelier de vopsit biciclete


Observam cu totii cum lumea bicicletei infloreste din ce in ce mai frumos in Bucuresti, asa ca, dupa Pump Shop, unde cumparatorilor li se construiseste bicicleta in fata ochilor, era momentul sa apara si un loc unde sa o poata vopsi dupa bunul plac.

Locul se numeste Bița Color, omul principal este Lucian, iar sambata la ora 13:00 va avea loc primul atelier de vopsit biciclete, in Parcul Izvor, unde toti biciclistii sunt invitati sa participe.

Punctul de atractie al atelierului il va constitui o bicicleta Tohan, cea mai veche bicicleta romaneasca, care va fi desenata de oricine isi doreste sa isi lasa un mic semn pe o bucata de istorie, aceasta urmand sa fie lacuita si data spre folosinta cu noul design.

Pe langa atentia acordata Tohanului, biciclistii vor avea ocazia sa foloseasca vopsea pentru a-si scrie sau desena pe propriile biciclete, si in plus de asta, vor decoji portocale la iarba verde cat e ziua de lunga, ca sa fie placerea completa.

In afara acestui prim atelier, oricine poate merge la Bița Color pentru a da o noua imagine bicicletei lor preferate, asa cum ii dicteaza fanteziile. Aveti mai jos un clip unde puteti observa cum arata o bicicleta vopsita la Bița Color.

Acestea fiind spuse, nu uitati sa treceti sambata, 28 aprilie, la ora 13:00, prin Parcul Izvor si sa va lasati semnatura pe Tohan! Ah, si sa fiti pe faza, caci Bița Color planuieste sa coloreze tot orasul!

1 comentariu

Bita Color in Parcul Izvor, primul atelier de vopsit biciclete
carol21910
#1 -

reconditionare carbon

app am si eu o intrebare se poate vopsi si cadre de carbon ? multumesc anticipat

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera