Bilete la Depeche Mode

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Toti le-am asteptat, toti am asteptat concertul asta de pe vremea cand depechearii se bateau (la propriu!) cu metalistii. Dupa o saptamana in care doar VIP-urile (hm, Vodafone important person) si-au luat bilete online (si aici cu peripetii, blocari de sistem, neacceptari de carduri, coduri invalide samd), biletele s-au pus in vanzare ieri, la Diverta, la Sala Palatului si la Studio Martin. Astazi nu mai erau bilete in sectorul A, langa scena decat la Diverta din magazinul Unirea (la Diverta de pe Rosetti mai erau in vreo 2 sectoare si la Sala Palatului doar in partea din spate a terenului. La Studio Martin, in Plaza sau in Prospero din 13 Septembrie... nu erau).

Ce spune asta? 1. Nu s-au dat toate biletele in vanzare. 2. S-au facut rezervari (imi sun prietenii lucratori la Diverta si ii rog frumos sa imi pastreze si mie 15 bilete, cum se intampla mai ales in provincie, unde vin doar cate 2, 3 sute de bilete) 3. S-au vandut multe prin Vodafone (hm, voi stiti pe cineva?) 4. S-au dat prin firme, corporatii and stuff  5. S-au cumparat toate ieri (?)

Intr-adevar, Depeche poposeste pentru prima oara in Romania si era de asteptat sa se creeze un mare hype si foarte multa lume, indiferent daca a ascultat doua melodii sau cateva albume, sa isi ia bilete. Mai ales ca, nu-i asa, Depeche se da mult la MTV. Dar de aici pana la faptul de a nu gasi bilete in a doua zi de cand s-au pus in vanzare este un mare, dar foarte mare, semn de intrebare.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera