Bate vantul schimbarii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In ultima veme am ramas cu impresia ca parerile primarului cel mare al Bucurestiului, Adrian Videanu, (vezi si aici)  se schimba dupa cum bate vantul, cum iese soarele sau cum ploua afara.

Dupa ce am auzit multiple idei de-ale domniei sale despre ce se va construi in Piata Revolutiei (ba cladiri foarte inalte, ba mai mici, ba sali de concerte, ba mall, ba galerii comerciale, poate ar fi frumoasa si o fantana arteziana gigant, dar poate ca...aaa...totusi.... aaa...si alte confuzii), mai nou cica mister V. se gandeste sa renunte la grandiosul proiect.

Dar, surpriza sau nu, decizia finala o va lua cand vine din concediu.

Acuma ne gandim asa: daca merge la mare, poate la intoarcere va vrea plaja si palmieri in centru. Daca merge la munte oare i se va parea potrivita pentru restructurarea urbanistica a zonei o partie de snowboard? Ce ne facem totusi daca e in Egipt si vrea piramide?

Decizia de a renunta la constructiile din Piata Revolutiei este mai mult decat binevenita, dar... ne temem care va fi decizia de maine. Si cea de poimaine. Pana una alta, zilele astea sunt din ciclul "capitala noastra - santier de nebunii".Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera