Balacit vs rezistenta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La strand mai bine nu te duci. Sau, mai exact, e mai folositor sa scoti din portofel 100, 200 de mii in plus si sa mergi la o piscina in apa careia nu pluteste nimic. In Crangasi se fac gratare, mici si alte lucruri a fum mirositoare. Despre cine le face, va imaginati si voi....

In Tineretului e ceva mai curat, dar inghesuiala, daca intri in apa iti sar tot felul de baieti duri in cap (la propriu), Berceni-ul mai bine il eviti, cel putin seara, apa avand de departe  o culoare de verde-maro.

Cam asa e pe la stranduri. La piscine... e ok, e curat. Bleu Ciel, de exemplu.  Dar... piscinele sunt mici de obicei, daca ai chef sa inoti mult si plin de forta nu prea ai sanse mari. Daca vrei sa stai la soare pe sezlong cu un cocktail in fata, piscinele sunt o varianta buna.

Noi ne-am hotarat pana la urma ca sportul primeaza, asa ca ne-am facut abonament la bazinul olimpic de la Lia Manoliu. O alta varianta mai e si Floreasca, dar vara parca nu-ti vine sa intri intr-un bazin acoperit.La inceput am fost usor circumspecti gandindu-ne cum ne vom desfasura talentele doar o ora/zi (bazinul este deschis pentru public doar intre 20:30 si 21:30 in cursul saptamanii si intre 15 si 16:00 sambata). Dar, dupa ce am fost si am inotat o ora incontinuu, ne-am dat seama ca nu e deloc putin si am cam lasat acolo toate pachetele de tigari din ultima saptamana.

La Lia Manoliu nu te duci cand ai chef de socializare, pierdere de timp pe plaja sau o baie scurta cu colacul. Bazinul este impartit pe culoare si e ca la masini - pe dreapta un sens, pe stanga altul. Se poarta depasirile :). Practic, faci lungimi de bazin pe tot parcursul orei respective si nu prea poti sa te odihnesti pe mijloc.

Apa e foarte curata, ai vestiare, dusuri, cronometru sa-ti cuantifici talentele. Bar nu ai :).

Cu abonamentele e un pic complicat. sa zicem ca ai aflat de intervalul 20:30 - 21:30. Buuun, te duci pe la 8 si ceva sa-ti faci abonament. Nu se poate, programul de abonamente e intre 8 jumate dimineata si 15:00. Pretul e de 1.300.000 si ai dreptul al 12 intrari. Se poate si s aimparti abonamentul cu cineva. Trebuie sa specifici exact de cate ori vrei pe saptamana (doua sau trei) si zilele exacte. Deci poti merge fie 6 saptamani, martea si joia, sa zicem, fie patru saptamani, lunea, vinerea si sambata. Teoretic. Practic nu iti scrie nimeni pe abonament de cate ori ai venit si poti sa mergi si in alta zi si sa spui ca ai ratat "programarea" personala.

Probabil in acest fel se evita aglomeratia in anumite zile. Putina lume nu putem spune ca era, chiar era usor aglomerat, dar datorita felului ordonat in care se inota pe culoare, nu ne-a afectat prea tare.6 comentarii

Balacit vs rezistenta
fry
#1 -

New comment

mai poti merge si la (www) West Club (punct ro), daca ai masina (ca e in Buftea)

Balacit vs rezistenta
zuza
#2 -

New comment

sau la dinamo, pe stefan cel mare, intre 20-22 parca, 100.000 intrarea

Balacit vs rezistenta
deea
#3 -

New comment

bine ca ati sters comentariul. era ceva neadevarat cand spuneam ca de la 8 la 9 e aglomerat de n-ai loc sa arunci un ac in piscina si ca mai bine te duci in alta parte? truth must hurt xD

Balacit vs rezistenta
cristina
#4 -

New comment

Oare a cata oara spun asta? Nu stergem comentarii! Nu ti-am sters comentariul! (am senzatia de deja vu... :) ). Nici macar pe cele care se iau de noi, de posturile noastre sau spun aberatii. Nu stergem comentarii (o sa-mi fac tricou cu asta:) ). Fie nu puneti voi cuvantul de verificare corect, fie se blocheaza ceva, habar nu am. De sters nu stergem!

Cat despre aglomeratie, nu era foarte rau. Iar culoarele ajutau la asta.

Balacit vs rezistenta
deea
#5 -

New comment

well era acolo cand l-am postat, cuvantul nu e atat de greu sa il nimeresti si dupa aia a disparut, alta explicatie nu am decat ca a fost sters, de-acolo si concluzia

in timpul anului in bazinul acoperit e mult mai rau. vara sunt plecati multi la mare si nu ii vezi :D

Balacit vs rezistenta
cristina
#6 -

New comment

Noi nu :). Poate extraterestrii.

N-am fost iarna, dar o sa tin minte. Sper doar sa nu fie cei care populeaza statiunile de pe litoral acuma :D.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera