BUZZZZZ!! Noul site foto 100eyes.ro e gata!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa testari de cateva luni, 100eyes.ro e up and running. Dati o tura cu el si dati-ne si feedback. Ce va place, ce nu va place, ce credeti ca i-ar sta bine, ce nu merge (speram ca totul merge bine, dar nu stii de unde mai sare bug-ul invizibil - mai ales ca e inca un curs de dezvoltare).

Nota bene: site-ul e structurat pe principiul dublu al galeriei personale si zona publica:

In galeria personala ai spatiu limitat de 100Mb si iti poti pune acolo ce poze vrei tu, de la ziua de nastere, de la petrecerea in pijama, etc.

In galeria publica (pana acum populata de metropotam), poate contribui oricine. Daca ai poze de la BESTFEST, pune-le acolo, in albumul potrivit. Daca ai poze cu graffiti, baga-le aici. Tot asa, pentru locuri din Bucuresti, baruri, restaurante, orase din Romania sau tari din toata lumea.

Atentie! Daca nu gasesti locul potrivit ca sa pui fotografiile pe care vrei sa le asezi in zona publica, da-ne un mail si noi o sa facem albumul potrivit (de exemplu ai fost in Timbuktu si nu il gasesti in "public").

Ce mai poti face cu 100eyes
afli aici.

Asa ca fa-ti cont, seteaza-ti permalinkul din cont (altfel nu poti pune poze), pune-ti watermark transparent (de preferinta un .png, dar NU interlaced!) si exploreaza. Daca ai cumva cont de invita.ro sau roblogfest.ro, il poti folosi pe acela.

100eyesNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera