Aviz cinefililor sau de unde ne luam filme in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sunt momente in care n-avem chef de nimic. Vorba cantecului, "Nu am cheeef azi". N-avem chef iar de bere, de stat in oras pana tarziu, vrem doar sa lenevim pe canapeaua personala, singuri sau cu niste prieteni si sa rontaim popcorn. Mai ales ca e cald, viata sociala a Bucurestiului s-a cam insolat, teatrele sunt inchise, concertele s-au cam mutat la mare...etc. Cel mai indicat ar fi sa ne lasam creierasul pe "stand by" vreo doua ore, sa ne relaxam si sa ne uitam la un film bun.

Am discutat in urma cu ceva timp despre infrangerea casetelor video de catre dvd-uri. Desi nimic nu s-a schimbat intre timp, piata de inchiriere si cumparare de dvd-uri din Romania nu este in nici un caz la nivelul Uniunii Europene in care vrem cu ardoare sa ne integram.

De aceea aplaudam aparitia mymovie.ro. In Capitala, doua locuri sunt sinonime cu cuvantul "dvd-uri". Videomax si Diverta. Din pacate site-ul Videomax.ro si magazinele Diverta nu-ti ofera asa o mare varietate de dvd-uri pe cat ti-ai dori. Eu cel putin caut de multa vreme un DVD original "Moulin Rouge" si pana acum nu am gasit si nici nu cred ca vor aduce vreodata.

Nici pe mymovie.ro nu mi-am gasit dvd-urile pe care le-as dori, dar cu siguranta sunt multe pelicule pe care nu le-am vazut nici in Diverta nici pe Videomax. Desi nu are un portofoliu la fel de mare, mymovie.ro are o sectiune separata numai pentru boxset-uri. Majoritatea se gasesc si pe dol.ro, dar exista diferente vizibile de preturi. De exemplu sezonul I al serialului Joey costa 169 de lei pe mymovie, si 199 de lei pe dol.ro. Reversul este de asemenea valabil. In vreme ce colectia Nasul costa 199 de lei pe dol.ro, pe mymovie.ro se gaseste cu 299 de lei.

Daca intentionati sa cumparati un boxset de la Diverta, va sfatuim sa verificati inainte si mymovie.ro sa vedeti daca nu exista deja si daca exista, poate este mai ieftin. Pe dol.ro multe dvd-uri si boxset-uri apar cu anuntul "stoc epuizat momentan" prin urmare este totusi un lucru bun ca a aparut mymovie.ro sa ne puna la dispozitie, ce-i drept, nu stim pentru ce perioada, ceea ce nu se mai gaseste demult pe dol.ro.

Tot de curand am vorbit si despre carduri care sa permita plata electronica. Mymovie.ro are tocmai un astfel de sistem de plata, ceea ce credem noi, este o facilitate intotdeauna binevenita. Se poate plati si la livrare sau la Posta. In Bucuresti, livrarea costa 8 RON prin curier si este gratis prin Posta, iar in tara curierul o sa va ia inca 18 RON sau Posta va ia 6 lei pentru ca dvd-urile sa ajunga la voi intr-o bucata. O unealta folositoare este clasificarea filmelor in functie de preturi. Nu exista inca oferte la pret de dumping, cum sunt cateva pe Videomax care ofera DVD-uri la pretul de 100.000, dar credem ca daca site-ul va ajunge sa aiba succes, vor exista astfel de oferte pe viitor. 

Pentru moment MyMovie este o aditie bine-venita pe piata dvd-urilor din romania si pot doar sa sper ca odata si odata voi ajunge sa ma uit la Moulin Rouge cu tot cu comentariul actorilor. :)  
2 comentarii

Aviz cinefililor sau de unde ne luam filme in Bucuresti
Adrian Ionescu
#1 -

Moulin Rouge! - disponibil pe DVD in Romania

Diana, MyMovie.ro it face o supriza, placuta, speram noi. Filmul Moulin Rouge! este disponibil pentru precomanda incepand de astazi...

Inca nu avem detalii cu privire la extras-uri dar, in momentul in care vor fi confirmate, vor aparea si in pagina de produs.

Aviz cinefililor sau de unde ne luam filme in Bucuresti
ciprian
#2 -

cadou

diana, pentru frumoasele/folositoarele/bune articole pe care le scrii, doresc sa iti fac cadou dvdul, cum aflu ce intelegi prin "dvd original" si adresa unde sa il trimit, fug la fnac.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera