Aventuri de sfarsit de saptamana - paintball

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ce se poate face in week-end, in Bucuresti, fara sa ne fuga gandul la mare, munte sau strainataturi... La o terasa sau la un bar oricum ajungi mai pe seara cu prietenii, dar pe lumina ce faci?

La activitati sportive preferi sa nu te gandesti, de lenevit in casa te-ai cam saturat, in fata calculatorului tot stai in restul saptamanii. Vrei ceva actiune, dar parca nici nu vrei sa te misti prea mult (ne intoarcem la prima idee si nu ne amintim de ce am zis pas). La un momendat instinctul de vanator, sau poate instinctul unui prieten, sugereaza o partida de paint-ball. Suni toti prietenii ramasi in oras, le dai intalnire, ii pregatesti moral pentru ce o sa li se intample si incarci.

Sursa foto

Te echipezi corespunzator intr-un costum in care incap lejer doi oameni, iti iei casca, manusile si pusca, asculti atent instrunctajul si la razboi cu tine! Pe teren nu iti ramane decat sa iti amintesti ce spunea Sun Tzu, plus cunostintele  tale de animal urban si... esti pregatit de lupta.


Sursa foto

Te arunci prin transee, te ascunzi dupa panouri, faci pe lunetistul sau te refugiezi in cazemata. Te joci cu bilele de vopsea ca un adevarat artist, iar adversarii sunt panza ta de lucru. Fanii de CS poate vor fi dezamagiti din cauza lipsei sunetelor de fundal, dar amatorii se pot distra incercand sa nimereasca ceva, orice, poate chiar un adversar.Important este ca toti sa se distreze cumva.

Toata distractia te costa intre 20 RON si 100 RON, in functie de cata munitie folositi(irositi) si cat timp dureaza "razboiul". E bine sa faci o rezervare ca sa eviti statul la coada si sa te pregatesti pentru un minimum de miscare, chiar daca nu te incanta ideea.

De retinut:  1.pe teren nu iti scoti niciodata masca, dar nicioadata
                 2.ai grija in ce directie indrepti arma chiar si atunci cand intetionezi sa nimeristi pe cineva
                 3.incearca sa nu iti elimini coechipierii, adversarii au scopul lor pe teren
                 4.respecta o distanta minima de tragere de 8-10 metri, daca nu vrei sa pierzi din prieteni
                 5. nu lua hainele de duminica la o partida de paintball


Aici avem varianta pentru work-aholoci si aici informatii despre terenuri de paintball.
3 comentarii

Aventuri de sfarsit de saptamana - paintball
ANDREEA
#1 -

cum? unde? cat?

suna extrem de interesant? dar am cateva intrebari: 1. unde ai jucat? 2. care e numarul minim de bile pe care-l recomanzi unei singure persoane astfel incat jocul sa dureze cat de cat? 3. care este pretul unui astfel de joc cu nr de bile indicat de tine? (in pretul asta intra si echipamentul?). In speranta ca nu am fost prea curioasa, iti multumesc anticipat. :-)

Aventuri de sfarsit de saptamana - paintball
gina
#2 -

raspuns:)

1.Am fost la citypaintball(am dat link pt rezervari).
2.Vreo 2-3 incarcari ar trebui sa fie de ajuns pentru 2 ore de joc. Eu am avut 2 incarcari, adica 66 de bile
3.O bila este 3.000 vechi, echipamentul nu te costa nimic. Pe mine m-a costat 200.000, dar au fost unii care au dat si 600.000

Aventuri de sfarsit de saptamana - paintball
marius
#3 -

preturi mai bune

La Playground Paintball Club bila e 1900. De asemenea restul echipamentului e gratuit, iar fetele sunt protejate cu extraprotectii (veste, protectii de gat etc.). Si baietii, la cerere, dar ei sunt mai "cocoshi" si nu prea vor de fiecare data.

Merita incercat, e central, chiar in Grozavesti langa orhideea.

Momentan e o promotie si poti sa joci gratis, dar informatii sunt pe site sau la telefon.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera