Autor 3.0 - bijuterii contemporane, experimente si experiente la Sala Dalles

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca nu va invinge vremea moharata, astazi puteti trece pe la Sala Dalles pentru a prinde expozitia de bijuterii Autor editia 3 de unde cu siguranta nu veti pleca dezamagiti.

La intrare esti intampinat de colectiile de bijuterii din argint combinate cu pietre pretioase, lemn, sticla sau coral. Printre primii expozanti pe care ii intalnesti se numara Andra Oana Lupu, Alexandra Lupu, Izabela Petrut, Alina Bancila, Dana Stefanoiu- Dana Design si Tatiana Platica, la standul careia veti gasi cele mai frumoase brose gravate.

Autor 3.0Autor 3.0
Andra Lupu & Izabela Petrut

Autor 3.0Autor 3.0
Tatiana Platica & Alexandra Lupu

Standuri care atrag privirea sunt cele ale Mihaelei Zvinca, are o colectie foarte colorata si jucausa, cel cu epoleti de alama, snururi si perle ale Mariei Filipescu, cel cu bijuterii de email si dantela facute de Ramona Sonia Manta, care are un atelier la Paris, al Ralucai Dracea, designer Idelier Concept Store si al Ralucai Buzura, care are o colectie de bijuterii din lut care arata impecabil.

Autor 3.0Autor 3.0
Mihaela Zvinca

Autor 3.0Autor 3.0
Raluca Dracea

Autor 3.0Autor 3.0
Ramona Manta & Maria Filipescu


Iar printre cele mai fine bijuterii se numara cele din portelan facute de Ana Wagner, o colectie rafinata cu iz retro, cele ale Ioana Matei din colectia Historical Blue si florile pastelate facute de Ioana Budes.

Autor 3.0Autor 3.0
Ana Wagner

Autor 3.0Autor 3.0
Oana Matei & Ioana Budes

Autor 3.0 este un targ ce nu trebuie ratat, este o adevarata experienta ce redefineste modul in care privim bijuteriile si accesoriile. Printre standuri se gasesc de la cele mai indraznete si nastrusnice combinatii, pana la cele mai rafinate si sofisticate piese.

Si chiar daca sunt bijuterii din materiale mai mult sau mai putin pretioase facute de designeri, nu trebuie sa plecati la drum crezand ca veti da de preturi prohibitive. Cele din plexiglas, metal sau rasina sunt ceva mai ieftine, intre 30 si 80 de lei, in timp ce cele din argint si portelan sunt mai scumpe, peste 100 de lei si unele ce trec de lejer de 400 de lei.

Lista completa a artistilor participanti: Smaranda Andrada, Angi Apostol, Ioana Budes, Raluca Buzura, Alina Bancila, Adina Cioran, Elena Crisan, Ileana Danci, Jennifer Delplanque, Raluca Dracea, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Mirela Ivanciu, Alexandru Lupu, Andra Lupu, Sonia Manta, Ioana Matei, Ina Moisi, Raluca Nicolaescu, Tatiana Platica, Izabela Petrut, Liana Salagean, Dana Stefanoiu, Carla Szabo, Romana Topescu, Alin Teglas, Mihaela Tarhuna,Veronica Tarcatu, Virginia Toma, Ela Tudoran, Silvia Cornea & Maria Valentir, Ana Wagner, Mariana Xidarakou, Mihaela Zvinca, Agat  Art, Buy Hand, Fake a Dream, Lady Magpie, Ligia‚Äôs Accessories si Radha.

Expozitia ramane deschisa pana diseara la ora 21.00 cand va incepe o petrecere dedicata artistilor expozanti. Intrarea costa 5 lei si ofera ocazia de a vizita si expozitia de fotografie Little Hanoi organizata de Centrul Ceh.

Mai multe fotografii in galerie
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera